Distribuți acest articol

Bărbatul, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, nu a oprit, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, la semnalele polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Păulești. Echipajul a pornit în urmărirea acestuia și după aproximativ 5 km a reușit blocarea autoturismului. Ulterior au fost constatate motivele pentru care bărbatul nu a oprit. Conducătorul auto era băut și nu avea permis.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păulești au efectuat, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, semnal regulamentar de oprire a unui conducător auto, care se deplasa pe raza localității Blejoi.

„Întrucât acesta și-a continuat deplasarea, echipajul a pornit în urmărirea acestuia, și după circa 5 km, au reușit să blocheze autoturismul, pe o stradă laterală. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și mai mult, avea o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IJP Prahova.

Conducătorul auto a fost reținut pentru conducere a unui autovehicul fără permis, dar și pentru conducerea unei mașini sub influența alcoolului.

Sursă text: observatorulph.ro

Sursă foto: observatorulph.ro


Distribuți acest articol