Nume-bombă! Ce liberal i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban în fruntea Guvernului

Nu s-a văzut guvern mai incompetent decât cel care conduce la acest moment România. Florin Cîțu s-a pus în fruntea unor habarniști și conduce România exact către zid, fără nici o pedală ce ar putea să ne asigure salvarea.

Pentru că cei din USR și cei din PNL vorbesc două limbi diferite de limba română, au nevoie de un comitet interministerial, cu alți oameni, alți bani, care să asigure o minimă coerență în acțiuni și mai ales în declarații.

“Comitetul are ca obiectiv stabilirea, coordonarea şi monitorizarea aplicării măsurilor pentru pregătirea revenirii României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19. În vederea îndeplinirii obiectivului prevăzut la alineatul (1), Comitetul are următoarele atribuţii: stabileşte domeniile de intervenţie şi coordonatorii acestora; stabileşte acţiunile prioritare şi măsurile specifice, la propunerea ministerelor de resort sau a instituţiilor publice competente; stabileşte calendarul de implementare; monitorizează şi evaluează îndeplinirea atribuţiilor”, se arată în decizia prim-ministrului.