Știrea Zilei

Colegii spun altceva – Filip Havârneanu(USR) se apără: „Nu eram băut. Am căzut de pe trotinetă și am luat calmante puternice”

Patru colegi de partid au declarat sub protecția anonimatului că Filip Havârneanu era băut, fiind îndemnat să nu ia cuvântul de la tribuna Parlamentului. Cu toate acestea, Havârneanu a ținut să vorbească în Parlament, ieșind o declarație politică incoerentă, plină de poticneli.

Deputatul USR se apără spunând că a luat calmante puternice pentru durerile de spate provocate de un accident de trotinetă.

„L-am văzut după ce a făcut declarația politică și în timpul plenului. Se tot ridica, ieșea afară și a stat până aproape de votul final. Au fost colegi care încercau să îl oprească să vorbească cu oamenii, i s-a spus să plece acasă. Cei care au stat lângă el spun că mirosea puternic a alcool, eu am văzut doar că se comporta și vorbea ca un om beat. Nu se poate așa ceva, vorbim de oameni noi în politică, dar nu orice fel de oameni”, a explicat un deputat USR din zona Transilvaniei, pentru Libertatea.

Filip Havârneanu s-a apărat spunând că a fost incoerent din cauza unor pastile pentru dureri de spate provocate de un accident de trotinetă.

„Fiind un om de acțiune, nu am ascultat medicul. Pentru a face față tuturor solicitărilor, am rezistat în această perioadă cu calmante, pentru a putea rămâne în picioare. Este adevărat că prestația mea de la pupitrul Parlamentului nu a fost cea mai bună. Oboseala acumulată pe durata deplasării în Kiev, zilele în care nu m-am hrănit și nu am dat corpului pauza de refacere și-au spus cuvântul.

Back to top button