Distribuți acest articol

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, două figuri publice extrem de contestate din cauza deciziilor politice controversate, au chef de glume și ne prezintă ei cât de eficienți sunt în timp ce românii mor în spitale.

Cei doi membri USR-PLUS au uitat că se află în slujba cetățeanului și sunt interesați mai degrabă de propria imagine. Voiculescu s-a făcut de râs cu studiile sale îndoielnice și disperarea cu care se ține de scaun la ministerul Sănătății, iar Clotilde cu scandalul gunoaielor și decizia de a scăpa de 4 spitale din Sectorul 1.

,,Eu și Vlad am devenit principalii inamici ai PSD. Și suntem foarte încântați de asta. S-au spus prea multe minciuni și s-au scris multe știri false despre mine și ministrul Vlad Voiculescu în ultimele zile.”, afirmă Armand pe Facebook.

Doamna Clotilde Armand, adevărul doare și voi pluseriștii ați copiat năravurile PSD. Vă place să mințiți cu nerușinare, dar orice început are și un sfârșit.

,,Știu, noi n-avem posturi de “televiziune de casă” conduse de foști turnători sau fugari anchetați de Justiția Română, noi am ales să oprim finanțarea din bani publici a acestor trusturi coordonate politic după bunul plac al unor personaje sinistre. Rezultatul? Am devenit amândoi principalele ține ale PSD pentru că avem curajul să ne luăm la trântă cu Mafia care a guvernat prea mult timp România.”, a completat Clotilde Armand.

Doamna Armand, plusere are de asemenea presă aservită partidului, la fel ca PSD și PNL. Nu sunteți cu nimic mai prejos. Și voi sunteți tot o mafie, una de tip nou. Și, mai ușor cu amenințările din partea măscăricilor care vă finanțează. Jurnaliștii onești nu se tem de voi.

Ce spun ROMÂNII despre cei doi lideri USR-PLUS:

Doamna primar, sunteti o mahalagioaica, in loc sa cautati solutii si sa rezolvati problemele din sector, stati sa barfiti si sa puneti paie pe foc!!!!

Ne dorim un MS care sa fie medic sau farmacist, care profeseaza in Romania si inteleg sistemul, dificultatile prin care trecem dar mai ales cum pot fi rezolvate in mod concret!!!

Nu siu de face dna Clotilde dar Voiculescu e din ce in ce mai PSD-ist si politruc.

Doi semidocți penibili !!😲

Clotilde Armand Spuneti ca ati eliminat administrarea cladirilor respective. Foarte bine! Doar ca sustineti ca veti finanta in continuare. In ce baza legala? Oare nu va trebuie in continuare HCL uri pt finantare? Nu tot veti cere rapoarte, proiecte si memorandumuri care sa justifice finantarea? Sincer, dumneavoastra si d-l Vladutz aveti vreunul consilieri pe probleme de administratie locala, de buget-finante, de orice?!

Doua lepre.

Ati oprit finantarea trusturilor de presa cam.cu vre-o 50 de milioane de Euro doar in 2020?


Distribuți acest articol