Politică

Clotilde Armand propune reconstrucția USR – Să înceapă cu democrația în partid, transparența și publicarea CV-urilor

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, le propune membrilor USR şi cetăţenilor care cred în această formaţiune politică o reconciliere şi o reconstrucţie din temelie a USR şi a anunţat că va lansa o platformă deschisă publicului pentru a afla părerea sa.

Iată ce a spus aceasta: „Acum este momentul unui restart profund al USR. Un bun moment în care trebuie să ne privim în oglindă şi să nu ne mai minţim, să ne recunoaştem şi să ne amintim ce ne-a unit împreună pe noi toţi: ghinişti, barnişti, clotildişti, nicuşorişti etc. Cred că de la acest moment zero putem să repornim motoarele la turaţie maximă, de la lucrurile care ne ţin pe noi toţi împreună: cinstea, competenţa, meritocraţia, transparenţa. Eu n-am să încep să arăt cu degetul persoanele care sunt responsabile pentru rezultatele slabe ale partidului. Eu vă propun (membrilor şi cetăţenilor care cred în noi) o reconciliere şi o reconstrucţie din temelie a USR. Voi lansa aici curând o platformă deschisă publicului pentru a ne răspunde toţi cetăţenii despre ce am greşit şi cum cred aceştia că putem face mai bine”

În opinia sa, restartul USR trebuie să înceapă reconstrucţia internă de la: democraţia în partid – componenţa Comitetului Politic, verificarea adreselor de email pentru votul electronic, fără decizii abuzive ale Biroului Naţional etc; transparenţa – banii din subvenţie, publicarea CV-urilor şi a contractelor; solidaritatea în partid pentru filialele mici; meritocraţia în partid.

Clotilde Armand a punctat că după fiecare rând de alegeri se caută vinovaţi, după fiecare scrutin există oameni mulţumiţi şi nemulţumiţi.

De asemenea, aceasta a indicat câteva puncte de unde ar trebui să înceapă, în opinia sa, reconstrucţia USR.

„Restartul USR trebuie să înceapă reconstrucţia internă de aici: 1. Democraţia în partid – componenţa Comitetului Politc, verificarea adreselor email pentru votul electronic, fără decizii abuzive ale Biroului Naţional etc. 2. Transparenţa – banii din subvenţie, publicarea CV-urilor şi a contractelor; 3. Solidaritatea în partid pentru filialele mici; 4. Meritocraţia în partid; 5. Lista este deschisă”, a menţionat Clotilde Armand.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button