Magazin

Clotilde Armand pozează în victimă – Deși sfidează legea, primarul se plânge că e persecutată de Curtea de Conturi

Clotilde Armand continuă să se victimizeze, deși a fost prinsă de mai multe ori în ultimele luni că tratează legea ca pe o chestiune opțională. Primarul Sectorului 1 prezintă o statistică referitoare la frecvența controalelor Curții de Conturi.

Iată ce a spus aceasta: „Alianţa asta nefirească dintre partidul neocomunist şi partidul Brătienilor – capturat de alţi neocomunişti gradaţi – e disperată să distrugă tot ce stă în calea lor. Fiindcă există câţiva primari incomozi care nu vor să facă combinaţii alături de ei, o mână de oameni care încă mai cred în nişte principii ţin piept celor care distrug orice formă de normalitate şi bun simţ”

Ea a reamintit despre faptul că l-a acţionat în instanţă pe preşedintele Curţii de Conturi Mihai Busuioc pe motiv că foloseşte instituţia pe care o conduce „pe post de măciucă împotriva primarilor USR”.

Edilul Sectorului 1 a adăugat că a aflat că, în anul 2022, „din cinci controale efectuate la primăriile din Bucureşti, patru au fost la Primăria Sectorului 1”, iar în 2023, „din patru controale efectuate la primăriile din Capitală, trei controale au fost tot la Primăria Sectorului 1”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button