Primarul USR de la Sectorul 1, Clotilde Armand, s-a făcut remarcat prin evenimente nefaste pentru bucureșteni și continuă în aceeași notă. Doamna Armand și-a găsit mai nou o țintă în afișajul stradal pentru industria Horeca și a aplicat o amendă de 500.000 de lei prin organul Poliția locală Sector 1.

,,După câteva săptămâni de luptă, Serviciul Disciplina în Construcții și Afișajul Stradal din cadrul Poliției Locale Sector 1 a dat amenzi în valoare de 500.000 lei pentru toate firmele de publicitate care nu au respectat legea și nu aveau autorizații pentru publicitate stradală. Gata cu mesh-uri, bannere, prisme și alte improvizații care ne sufocă orașul. Continuăm acțiunea noastră până când toate reclamele ilegale din Sectorul 1 vor fi date jos.

PS: Pentru unii funcționari din primărie era un business să închidă ochii la această afacere ilegală, pentru mine nu.”, afirmă Clotilde Armand.

Sub spectrul că publicitatea stradală este o afacere ilegală primarul Sectorului 1 a reușit performanța de a mai da un brânci micilor afaceri din Capitală și industriei Horeca mult încercată în această perioadă de pandemie. Clotilde Armand se luptă cu o mafie închipuită pe care nu o poate indica și prezenta.

Prostia și aflatul în treabă sunt reperele liderilor habarniști de la USR-PLUS care nu au nicio treabă cu administrația publică. Când venit la guvernare probabil au crezut că e ca la corporație. Vii, stai la cafea, fumezi o țigară, mai muncești puțin și rupi ușa la final de program.

În timp ce afacerile cetățenilor sunt puse la pământ intenționat de Guwernul lui Klaus Iohannis, marile corporații fac profituri de miliarde, bani pe care îi mută în offshore fără a mai plăti taxe statului român.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=265387581619241&id=100044440029298