Știrea Zilei

Claudiu Târziu atrage atenția: „Securitatea energetică a României este pusă în pericol de incompetenți numiți politic la Transelectrica

Liderul AUR, Claudiu Târziu, atrage atenția că la Transelectrica avem o clică de incompetenți numiți politic ce pun în pericol securitatea energetică a României. AUR anunță că va schimba această paradigmă ce a distrus România de atâta amar de vreme iar în funcții de conducere vor fi numiți doar profesioniști.

„Sabotaj sau incompetență în ENERGIE?

Transelectrica este o companie esențială în cadrul Sistemului Energetic Național, ea asigurînd funcționarea în bune condiții a infrastructurii și transportului energiei electrice pe tot cuprinsul României. De mai mulți ani, în Consiliul de Supraveghere al companiei sînt numite interimar persoane fără competență în domeniul energetic. Indiferent cine s-a perindat la guvernare în ultimii ani, practica numirilor interimare de incompetenți bine conectați politic s-a menținut.

Cei care ar trebui să se îngrijească de siguranța energetică a României ne pun în pericol pe toți, cetățeni și firme, deopotrivă.
Noi, AUR, susținem și vom promova numirea de PROFESIONIȘTI în funcții de decizie în toate domeniile. Vom scoate statul de sub influența clicilor de partid și îl vom pune să lucreze în interesul românilor.”, a declarat senatorul Claudiu Târziu.

Back to top button