Știrea Zilei

Ciucă tocmai ne-a spus să stăm liniștiți – Ne anunță ei când decid să trimită arme în Ucraina! Poporul român este băgat în război

Mai pe scurt, premierul Ciucă ne spune să stăm liniștiți și să nu mai punem întrebări. Ne anunță ei când decid să trimită arme în Ucraina. Politica externă a lui Iohannis ne bagă în vizorul Rusiei, iar poporul român este băgat în război fără voia sa.

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a declarat că România analizează posibilitatea de a sprijini Ucraina cu echipamente militare. El a precizat că ţara noastră a oferit un prim set de ajutoare ţării vecine.

Nicolae Ciucă afirmă că la reuniunea miniştrilor Apărării din 40 de ţări s-a discutat despre cerinţele şi nevoile Ucrainei.

”România a avut un prim set de ajutoare care a fost oferit Ucrainei, iar în acest moment, în urma reunirii miniştrilor Apărării, la Ramstein unde aproximativ 40 de ţări au participat, s-au discutat cerinţele şi nevoile din partea Ucrainei”, a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul a subliniat că în această perioadă se analizează, la nivelul MApN posibilităţi de prijin pentru Ucraina, cu echipamente.
”Analizăm, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, posibilităţile de sprijin (pentru Ucraina -n.r.) cu echipamente şi atunci când vom lua o decizie, o vom face publică”, a declarat Nicolae Ciucă.

Back to top button