Politică

Ciucă s-a sucit: „PNL stabilește un record de stabilitate la guvernare”

Nicolae Ciucă susține că PNL ajunge să stabilească un record de stabilitate la guvernar. Președintele PNL a luat la pas județele din țară, iar la ședințele pe care le-a acut cu filialele din teritoriu, acesta le-a transmis un mesaj clar colegilor înaintrea alegerilor locale și europarlamentare.

Iată ce a spus acesta: „Am discutat la nivelul partidului, vin după 2 zile din teritoriu: Constanta, Tulcea. Avem aceste activități de precampanie în desfășurare. Solicitarea mea este aceea de a prezenta tot ceea ce ține de oferta politică a PNL. Dacă ne uităm în istoria recentă, PNL ajunge să stabilească un record de stabilitate la guvernare.

Am avut ca obiectiv să facem o absorbție de fonduri europene, să putem să generăm acea încredere prin care oamenii de afaceri din România să capete încredere. Să avem încredere în noi.

Am reușit, ca țară, să determinăm cea mai mare sumă a investițiilor străine, peste 10 miliarde de euro. I-am făcut să înțeleagă, România reprezintă una dintre puținele oportunități de reconstrucție”, a spus Nicolae Ciucă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button