Politică

Ciucă crede că românii sunt naivi: „Prioritatea este educaţia, ea rămâne în topul asumărilor noastre”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că prioritatea Executivului este Educaţia, aceasta fiind unul din domeniile prioritare ale coaliţiei guvernamentale. Executivul a transmis o înregistrare video cu intervenţia prim-ministrului, la începutul negocierilor cu sindicatele din Educaţie.

Ciucă a spus că greva care a fost anunţată de sindicatele din Educaţie este o presiune în plus asupra tinerilor, înaintea examenelor.

Iată ce a spus acesta: „Prioritatea este educaţia, ea rămâne în topul asumărilor noastre, la nivelul coaliţiei. Am discutat şi am făcut în aşa fel încât legile Educaţiei să fie cele mai dezbătute legi până în acest moment. Este vorba de viitorul copiilor, este vorba de liniştea părinţilor şi este vorba de ceea ce proiectăm pentru ţara noastră”

El a apreciat că întâlnirea cu sindicatele este un semnal că pot fi găsite soluţii. „Nu putem să lăsăm copiii, în prag de examen şi înainte de finalul anului de învăţământ, suspendaţi pentru că nu avem soluţii pentru problemele pe care dumneavoastră le ridicaţi”, a adăugat premierul.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button