Cîțu nu înțelege de ce România s-a împrumutat la dobânzi uriașe: „Riscăm să ajungem pe mâna instituțiilor internaționale”

Președintele PNL, Florin Cîțu, se declară îngrijorat de perspectiva economică negativă care rămâne și susține că nu vrea să ajungem în două-trei luni la mâna instituțiilor internaționale să ne finanțeze.

”Sunt îngrijorat, am avut câteva discuții cu Instituții internaționale, sunt îngrijorat de perspectiva negativă care rămâne.

Anul trecut am reușit să avem două Agenții de Rating care au crescut perspectiva la pozitiv, nu știu dacă mai putem și anul acesta, vom vedea ce se va întâmpla.

Sunt îngrijorat pentru că eu nu vreau să ajungem, în două, trei luni de zile, la mâna Instituțiilor internaționale, să ne finanțeze. Atunci, acesta ar fi un regres puternic pentru România. Vă dați seama, dobânzi mai mari înseamnă și rate mai mari pentru oameni la bancă, deci aceasta este îngrijorarea în acest moment.”, a spus președintele PNL

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Florin Cîțu crede că deține controlul și lansează un atac în coaliție: „PSD poate să stea din nou în opoziție”
Next post Klaus Iohannis s-a decis – Suntem gata să găzduim o prezență militară crescută pe teritoriul nostru