Distribuți acest articol

Premierul Florin Cîțu recunoaște că nu se înțelege uneori cu ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. ‘Da, ne mai contrazicem’, afirmă premierul Cîțu.

În fapt, se observă prin presă și prin vocea unor lideri liberali că urmează o demitere a lui Vlad Voiculescu, iar Cîțu îi poartă și el sâmbetele deoarece se i-au decizii peste capul lui la Sănătate.

„În primul rând nu există tensiuni. Da, ne mai contrazicem pentru că informațiile nu ajung întotdeauna la noi în acelați timp. Sunt câteva lucruri la care țin foarte mult. Campania de vaccinare eu o văd într-un mod pozitiv, nu sunt adeptul măsurilor punitive când vine vorba de o campanie de vaccinare care are ca scop să aibă cât mai mulți oameni vaccinați. În același timp, este adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi am decis să facem această vaccinare, cei responsabili trebuie să răspundă. Eu până în acest moment nu am primit informații că ar exista așa ceva. Obiectivul nostru este să vaccinăm cât mai mulți români într-o perioadă cât mai scurtă, pe acest lucru ar trebui să ne concentrăm”, a anunțat, sâmbătă, premierul Florin Cîțu.

Premierul anunță că se vor lua măsuri după primirea raportului de la Ministerul Sănătății, în ceea ce privește tragedia de ala Matei Balș. Cel mai probabil cineva va fi demis.


Distribuți acest articol