Politică

Ciolacu susține că trebuie să strângem cureaua, în timp ce PSD are angajați la stat aproximativ 300.000 de tăietori de frunze

Partidul Social Democrat (PSD) a umflat aparatul bugetar cu aproximativ 300.000 de noi angajați, supranumiți pe bună dreptate „tăietori de frunze la câini”.

Acești bugetari, angajați într-o perioadă în care PSD deținea frâiele guvernării, par să nu contribuie cu nimic semnificativ la îmbunătățirea serviciilor publice sau la creșterea eficienței în administrația de stat.

Această politică de angajări masive nu doar că a drenat resurse financiare importante, care ar fi putut fi direcționate către proiecte de dezvoltare sau îmbunătățirea infrastructurii, dar a și creat o povară suplimentară pe umerii contribuabililor.

PSD a creat un sistem clientelar, în care posturile în administrație sunt distribuite ca recompense politice, în loc să se bazeze pe meritocrație și competențe reale.

Într-un context în care România se confruntă cu provocări economice și sociale semnificative, această strategie de inflaționare a sectorului bugetar subminează eforturile de modernizare și eficientizare a statului.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button