Politică

Ciolacu susține că românii fac față: „Nu sărăcesc pe nimeni. Mediul de afaceri nu este atât de lovit”

Premierul Marcel Ciolacu a spus că măsurile fiscale asumate de Gurvern nu vor sărăci pe nimeni, precizând că acestea sunt implementate până când Executivul vine cu reforma fiscală prevăzută în cererea de plată numărul 4.

În plus, Ciolacu susține că „mediul de afaceri nu este atât de lovit” de noile taxe, așa cum atrag atenția specialiștii.

Liderul PSD susține că este nevoit să crească taxele și impozitele, deoarece România ar fi rămas şi ar fi intrat într-o procedură de blocare a fondurilor europene. 70 de miliarde de euro.

În acest moment, pe exercițiul financiar trecut, care se închide pe 31 decembrie, pe PNRR şi pe cel viitor, sunt 70 de miliarde de euro. Fără ei, România nu se poate dezvolta”, a spus Ciolacu.

Experții atrag atenția că românii vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a face față noilor măsuri fiscale asumate de guvernanți.  Directorul executiv al Confederației Patronale Concordia, Radu Burnete, avertizează că taxa de 1% pe cifra de afaceri va avea un efect de domino. Acesta susține că prețul final va crește pentru că fiecare actor din lanțul de aprovizionare va fi taxat la rândul său.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button