Politică

Ciolacu se crede în campanie electorală – Vrea investiții corecte în Moldova și reducerea decalajelor dintre regiuni

Marcel Ciolacu a participat la Conferinţa Judeţeană a PSD Vaslui de unde a început mai devreme campania electorală. Liderul PSD a ținut să precizeze că se vor face o serie de investiţii din judeţele Moldovei pentru reducerea decalajelor dintre regiuni.

Întrebat cine este responsabil pentru menţinerea decalajelor între regiunile României, liderul PSD a afirmat că trebuie găsite soluţii pentru repararea inechităţilor, şi nu căutaţi vinovaţi.

Iată ce a spus Marcel Ciolacu: „Nu fac parte dintre oamenii politici care caută vinovaţi. Am învăţat de la oamenii politici cu experienţă mai mare din interiorul PSD că trebuie să găsim soluţii şi să reparăm inechităţile şi cred că acesta este rostul nostru. Rostul meu nu e să găsesc vinovaţi, ci să venim cât mai repede cu un echilibru în dezvoltarea zonelor”.

România are mai puțin de 1000 de kilometri de autostradă, mai exact 959 în luna aprolie 2022.

Lucrările la construcția de autostrăzi merg foarte prost în România.

PSD și PNL nu sunt interesate ca treaba să meargă ci ca firmele care câștigă licitațiile să ofere cât mai mulți bani către membrii de partid.

Situația este una catastrofală. Nu mai punem că avem unele din cele mai ridicate prețuri din Europa, acolo unde costurile sunt între 3,5 milioane de euro și 8 milioane de euro pe kilometrul de autostradă, în funcție de zona geografică.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button