Politică

Ciolacu recunoaște: “Românii nu mai pot fi păcăliți cu vorbe. Satele nu se pot dezvolta cu demagogie”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că satele şi comunele nu se pot dezvolta cu demagogie, ci cu grădiniţe, dispensare, sisteme de alimentare cu apă şi gaz şi a menţionat că sute de miliarde de lei necesare pentru a investi în asemenea obiective vin din fonduri europene.

Iată ce a declarat acesta: “Românii nu mai pot fi păcăliţi cu vorbe. Este un an electoral şi ei vor judeca pe fapte, adică pe ce s-a făcut cu adevărat în localitatea lor. Pe proiecte importante de investiţii. De aceea, prioritatea mea absolută când am devenit premier a fost şi rămâne aceea de a duce către comunităţile locale cel mai mare volum de investiţii posibile, atât de la buget cât şi bani europeni. Sunt un om care a crescut în administraţia locală şi ştiu exact ce presupune mandatul dumneavoastră şi răspunderea în faţa cetăţenilor care v-au ales. Este o misiune grea, cu multe frământări şi în care regula este că nemulţumirile sunt mai frecvente decât bucuriile”

El a adăugat că este nevoie de aleşi pricepuţi, capabili să se bată pentru a obţine fonduri.

Marcel Ciolacu a mai declarat că una dintre priorităţile guvernării este ca, în 2024, să fie luată decizia cea mai bună încât să nu se transforme primăriile în ghişee electorale deschise nonstop.

El s-a referit şi la faptul că trebuie să existe un sistem digital la nivel naţional.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button