Politică

Ciolacu le cere românilor din Qatar să revină acasă: „Avem investiții de 100 de miliarde”

Premierul Marcel Ciolacu s-a adresat comunității românești din Qatar. Acesta le-a cerut românilor să se întoarcă acasă.

Iată ce a spus acesta: „Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine financiar decât ați fi câștigat în România în acest moment. Eu sper din tot sufletul, nu numai cifrele care ne arată acest trend de creștere în România, care s-a datorat în primul și în primul rând unei perioade de stabilități politice într-o perioadă de criză, de această dată și de securitate, nu numai energetică sau pandemie, și sper din tot sufletul ca împreună cu colegii mei până la sfârșitul mandatului să menținem acest ritm de creștere”

„Este evident că mi-aș dori să reveniți în România, mai ales după cele povestite de domnul ambasador cât de implicați sunteți și cât de mult ați dus la dezvoltarea proiectelor majore din Qatrar. Mi-aș dori foarte mutl să găsim acele proiecte provocatoare pentru modelul dumneavoastră de așteptare și în România”

Acesta a amintit că în România sunt derulșate investiții de aproape 100 de miliarde, dar că „suntem restanți în continuare în zona de sănătate, în zona de educație”.

În ceea ce privește problemele românilor din Qatar, premierul a spus că este la curent cu „provocarea cu sistemul de pensii” și că se caută soluții „să depășim acest moment”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button