Știrea Zilei

Ciolacu laudă Guvernul Ciucă: „A luat cele mai bune decizii. Creșterea economică nu se regăseşte în buzunarele oamenilor”

Liderul PSD a ținut să precizeze că România are parte de cea mai mare creștere economică din Europa. Tot Marcel Ciolacu a afirmat, în aceeași declarație, că această creștere economică nu se regăsește în buzunarele românilor.

„Cuvernul a luat deciziile cele mai bune în contextul actual. Că această creştere economică nu se regăseşte în buzunarele oamenilor este cu totul altceva şi nu pe toate palierele economice. Şi cu alte cuvinte, din nou guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile, această luptă, mai ales a celor cu venituri mici şi clasa medie, această luptă cu creşterea preţurilor’, a spus Ciolacu.

„Eu cred că vom veni cât mai curând cu acest nou pachet (…). Important e ca deciziile pe care le iei să fie şi eficiente (…), nu trebuie să reacţionezi la emoţie şi nu trebuie să intervii în mod brutal în sistemul economic. Aceste lucruri trebuie să le iei după ce ai stat de vorbă cu toţi partenerii sociali, cu mediul de afaceri”, a afirmat lider PSD.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button