Politică

Ciolacu, în timp ce ajută Coca-Cola: „Să cumperi româneşte este cel mai autentic gest de patriotism economic”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a „cumpăra româneşte” este cel mai autentic gest de patriotism economic şi va însemna „structura de rezistenţă” a tuturor programelor economice pe care actuala guvernare le va propune şi adopta.

Liderul PSD a promis companiei Coca-Cola că banii de pe taxe îi va primi înapoi sub formă de ajutor de stat. Ciolacu s-a lăudat în fața românilor că va taxa multinaționalele, așa cum taxează și afacerilor românilor.

El a subliniat că „a cumpăra româneşte” înseamnă a ajuta firmele româneşti şi angajaţii lor.

Iată ce a spus acesta: „A cumpăra româneşte este cel mai autentic gest de patriotism economic. A cumpăra româneşte înseamnă a ajuta firmele româneşti şi angajaţii lor. Înseamnă a susţine antreprenorii locali să creeze locuri de muncă şi să producă un plus de prosperitate în comunitatea lor.”

Potrivit lui Ciolacu, elaborarea acestei campanii de promovare nu a fost uşoară, fiind necesare discuţii cu producători români din întreaga ţară.

În cadrul evenimentului „Cumpără Româneşte”, mai mulţi producători din diverse sectoare de activitate şi-au prezentat afacerile, alăturându-se astfel campaniei.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button