Știrea Zilei

Ciolacu este de acord cu cenzura: „Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar nu putem folosi instrumente ale regimurilor totalitare”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare.

„PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută domnului Arafat de către ‘societatea civilă’! Cenzura, Ministerul Adevărului, Scânteia nu pot deveni armele democraţiei şi ale statului de drept. Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că miniştrii PSD „nu vor desemna niciun cenzor pentru propăşirea cultului personalităţii niciunui tovarăş sau vreunui alt ‘geniu al Carpaţilor'”.

„Fake-news-ul se combate printr-o comunicare corectă şi la timp, nu cu ‘experţi’ sau ‘consultanţi’ care să vâneze vrăjitoare”, a mai spus Ciolacu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button