Politică

Ciolacu, așteptat cu explicații – Există o adevărată susținere politică a ilegalității de la Crevedia

Premierul Ciolacu trebuie să clarifice „de urgență” cum a putut exista un întreg mecanism politic de susținere a ilegalității evidente de la Crevedia și să comunice măsurile luate.

De trei ani, mai precis din 2020, depozitul GPL din Crevedia funcționează ilegal și nestingherit de nimeni. Cronologia unei caracatițe PSD-PNL dinaintea coaliției prezente”, comentează Drulă, subliniind că în 30 iulie, 2020, ISU a acționat, în urma sesizărilor primite, descoperind o pompă neomologată, astfel că autorizația de incendii a fost anulată, iar firma fiului primarului PSD din Caracal a fost amendată cu 10.000 de lei

În urma acelui control, ISU a notificat:

 Consiliul Județean Dâmbovița – condus de Alexandru Oprea (PSD, fost șef al SRI Dâmbovița), urmat de Corneliu Ștefan (PSD)

Primăria Crevedia – condusă de Florin Petre (PSD)

Registrul Comerțului Dâmbovița – Smaranda Brebeanu (numită pe filieră PSD)

Prefectura Dâmbovița – condusă de Aurelian Popa (PNL)

Agenția pentru Protecția Mediului – condusă de Viorel Toma (ALDE, faimosul șef care s-a angajat prin semnătură pe el însuși)

 În 28 septembrie 2020 ISU face un nou control și găsește firma funcționând în continuare și cu un rezervor neomologat, astfel că aplică altă amendă, de 30.000 de lei. „În 30 septembrie, 2020, Firma fiului primarului PSD închide doar pe hârtie punctul de lucru de la Crevedia, în urma unei decizii AGA.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button