Politică

Christian Terheş deschide lista AUR la europarlamentare: „În 2024 alegerea este foarte simplă, suveranitate sau vasalitate!”

Europarlamentarul Christian Terheş, despre care George Simion a afirmat că va deschise lista AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor a declarat în cadrul evenimentului de lansare a listei candidaţilor pentru PE că în 2024 alegerea este foarte simplă, prosperitate sau sărăcie, libertate sau tiranie, suveranitate sau vasalitate.

Iată ce a declarat acesta: ”Când România a intrat în Uniunea Europeană a intrat cu gândul că va întra intr-o comunitate care îi va respectă drepturile şi prin toate proiectele economice va aduce prosperitate în România. Uitaţi-va unde suntem astăzi. Comparaţi factură de curent de anul acesta cu factură din urmă cu doi sau trei ani. Este inadmisibil! Am ajuns în momentul de faţă în fruntea Uniunii Europene să o avem pe Ursula von der Leyen, care conduce această comunitate europeană, care a semnat contracte cu firme de vaccinare în valoare de 71 miliarde de euro pentru a cumpără circa 10 doze de vaccin pentru fiecare dintre noi. Cine a mandatat-o? Pe banii cui? Pe banii noştri! Ceea ce s-a întâmplat trebuie să nu se mai repete!”

Christian Terheş a continuat: Unii spun că am început prea devreme eu zic că nu e prea devreme, campania electorală pentru europarlamentare a început de mult, a început de la ultimele alegeri, pentru că 4 ani de zile puteţi să îi vedeţi foarte simplu pe cei care au fost în Parlamentul European şi să constataţi singuri dacă au făcut sau nu ceva pentru dumneavoastră”. 

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button