ActualitateMagazin

Cel mai dedicat tată: și-a tatuat semnul din naștere al fiului său, în semn de solidaritate

Copiii noștri merită orice sacrificiu, iar în meseria de părinte nu există perioade de concedii. A fi părinte este o meserie full-time, iar fericirea copiilor noștri reprezintă prioritatea noastră numărul 1. Un tată din Canada este dovada vie a acestui lucru!

Derek Prue suferea enorm atunci când vedea că băiețelul lui în vârstă de 8 ani se simțea stânjenit de un semn din naștere, care îi acoperă o bună parte din trunchi. Tatăl copilului a povestit pentru CBC TV că fiul lui poartă deseori tricouri la plajă sau la piscină fiindcă îi este rușine de semnul sau din naștere, așa că a decis să ia măsuri în acest sens. Așa că bărbatul și-a tatuat semnul din naștere al fiului sau, în semn de solidaritate!

This is derrick Jr and derrick sr . He is the dad that got his sons birthmark tattooed, its Very cool that he could do this to help his sons confidence and that we could be a part of their story .

Posted by Juicy Quill Tattoo on Thursday, December 10, 2020

„Nu am ezitat nicio clipă”, a explicat tatăl care a trebuit să îndure 30 de ore de durere pentru tatuajul de care este extrem de mândru. Zona coastelor este cea mai dureroasă când vine vorba de tatuaje.

Citește și: Jason Momoa, tatăl anului: ce și-a tatuat pe piept din dragoste pentru copiii lui

„Fiul meu începea să se simtă din ce în ce mai rușinat de felul în care arată, așa că m-am gândit să îi fac o bucurie și să îmi fac și eu un tatuaj identic cu semnul lui din naștere, în același loc. Am privit-o că pe o șansă că băiatul meu să se simtă mai confortabil în pielea lui și mai încrezător”,

 » sursa: www.qbebe.ro

Back to top button