ActualitateOpiniiRecomandarea redacției

Credeați că ați scăpat? Băsescu încă mai poate și face rău României!

Credeați că ați scăpat de Traian Băsescu ca de un coșmar de care a avut parte România? Credeați că bătrâna hienă de mare se va retrage într-un colțișor liniștit unde să își savureze bătrânețile?

Dar de unde? Traian Băsescu este un blestem pentru România, pentru români și acum în mod particular pentru Bucureșteni.

De 30 de ani aceeași impostori comuniști și securiști ne conduc spre dezastru. Acum Bucureștiul este condus spre dezastru, sau mai degrabă spre continuarea lui.

Traian Băsescu intrat în cursa electorală nu pentru că nu a participat la jocurile politice ci pentru că se află într-o frăție cu clanul Firea- Pandele, clanul ce a pus stăpânire pe București, oraș pe care îl duce cu rapiditate spre un parapet.

El nu are ce împărți cu PNL și USR, el are tot ceea ce își dorește de la PSD și de la Firea(în realitate de la Pandele, cel care a Voluntarizat administrația Bucureștiului).

Băsescu face acest lucru cu bună știință și știe prea bine că actuala conducerea este incompetentă și un pericol public pentru bucureșteni.

Sigur că Băsescu mimează opoziția față de ambii candidați, dar știe și el prea bine că voturile împotriva primarului se împart. Băsescu cu siguranță că nu este prost, rău este, diabolic este, prost nu este.

„În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie” scria ieri Traian Băsescu pe pagina proprie de Facebook, pentru ca astăzi să mimeze opoziția față de Gabriela Firea:

„Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea.
Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti -Piteşti.
Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului.”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button