Politică

Cătălin Drulă, despre jaful din pandemie: „Vlad Voiculescu este un om cinstit”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că PNL şi-a asumat vaccinarea anti-COVID şi că fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu este un om cinstit.

El precizează că USR nu va fi intimidat de dosare „activate când e convenabil politic” şi că s-ar fi trimis „semnale” pentru a nu fi construit polul de dreapta în vederea alegerilor de anul viitor.

Iată ce a spus acesta: „Nu ne vor intimida. Ne-au trimis semnale să ne potolim. Să nu construim Polul de Dreapta. Să nu contăm în alegerile de anul viitor pentru care scenariul de culise e deja pregătit. Dosare activate când e convenabil politic, în campanie electorală, am mai vazut. Aşa ştiu ei să lucreze”

Potrivit acestuia, PSD „s-a aruncat asupra acestei teme false pentru a acoperi portbagajele cu bani, azilele groazei şi toate actele de corupţie oribilă care au mutilat” România. El adaugă că PNL „se teme de crearea Polului de Dreapta care îi va trimite la lada de gunoi” a istoriei.

El a subliniat că Vlad Voiculescu este „un om cinstit”, care în cele trei luni ca ministru a acţionat „responsabil şi cu patriotism”

Premierul Cîţu şi ministrul Apărării Ciucă, şeful domnului Gheorghiţă de la Comitetul de vaccinare, au coordonat acest proces. N-am fost de acord cu ei la multe decizii, iar Vlad Voiculescu a şi fost dat afară din guvern pentru că i-a deranjat pe speciali care voiau centre de vaccinare doar pentru ei.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button