Distribuți acest articol

Actrița Carmen Tănase este șocată de tragicul eveniment de la Spitalul “Victor Babeș” din Capitală unde trei persoane au decedat, din cauza instalației de oxigen.

„Ia, gura, vorbește COMANDANTUL! Ne spune cum e cu #curentul! Cred că familiile decedaților sunt numai urechi! Nesimțituleeeee, ia tirul și dă-i drumu’ de-aici!, spune Carmen Tănase.

Raed Arafat a afirmat, luni seară:

Presiunea nu trebuie lăsată să urce mai mult de 5.8 maxim. Astăzi, la un moment dat, această presiune a crescut peste 6. Cum, de ce, ce robinet s-a deschis mai mult, asta deja face obiectivul anchetei. În tir, ventilatoarele sunt de fabricaţie americană, deci nu de calitate slabă, când se depăseşte 6 bari intră în sistem de autoprotecţie și se opresc, altfel presiunea distruge tot mecanismul ventilatorului. Asta se pare ca s-a întâmplat cu toate ventilatoarele care s-au oprit împreună și au creat situaţia de urgență din interiorul Tir-ului. Colegii au lucrat imediat pentru a remedia situația și să ventileze bolnavii, nu erau toți intubaţi şi bineînțeles au fost trimise și ambulanţe care să ia pacienții până se remediază situația.”


Distribuți acest articol