Magazin

Bucureștenii să se descurce – Nicușor Dan nu poate plăti lucrările la Podul Grant – Constructorul să lucreze gratis

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan susține că nu poate plăti lucrările efectuate de constructor pentru Consolidarea Podului Grant.

În ciuda acestui fapt și a descoperirii unor lucrări suplimentare care trebuie executate, edilul șef își păstrează optimismul, menținând termenul de martie pentru redeschiderea circulației pe pod.

Iată ce a spus acesta: „Vrem să…sperăm să avem îngăduința constructorului. Afectează, exact pe această lucrare de investiție, ordonanța spune că noi putem să plătim, în lunile noiembrie și decembrie, media lunilor ianuarie – septembrie. În ianuarie – septembrie nu s-a facturat pe această lucrare.

S-a facturat 1 milion, în octombrie și urmează să vină, e în curs de analiză o factură de 9 milioane de lei. Deci, noi, neavând plăţi făcute, în ianuarie – septembrie, nu o să putem să plătim, conform Ordonanței, aceste lucrări, în noiembrie și decembrie.

Banii sunt în cont și toată lumea știe că suntem serioși și că putem să-i plătim, imediat ce o să aprobăm bugetul pe anul viitor”, a explicat Nicuşor Dan, care a vizitat şantierul de la Podul Grant.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button