Distribuți acest articol

Managerul Spitalului Marius Nasta, Beatrice Mahler, dezvăluie că unitatea mobilă a fost verificată și nu prezenta probleme tehnice.

De asemenea, aceasta a mai spus și nimeni nu a fost rănit. Pacienții au fost doar mutați în alte saloane. Nu ar fi avut contact cu fumul. Mahler a precizat că pompierul institutului nu a mai venit la muncă de 6 luni și stă numai în medical și concediu de odihnă.

„Unitatea mobilă a fost deschisă vineri.

Trei pacienți au fost admiși chiar ieri în secția mobilă. Secția acum a fost închisă pentru că așa este normal. Este normal să avem proceduri prin care să facem curățenie generală.

Colegii care au sunat la 112 au declarat că au văzut flacără și fum. S-a stins foarte repede. Nici măcar extinctorul din sală nu a fost nevoie să fie folosit.

Ancheta va stabili cum s-a petrecut totul.

Unitatea mobilă a fost verificată. Nu a avut defecțiuni tehnice decât la nivelul liftului. Vineri dimineață a fost o intervenție și s-a rezolvat problema.

Nu au mai fost probleme tehnice. Emoția și teama din spitale, mai ales din Marius Nasta, unde infrastructura este veche, predomină. Orice miros de ars creează această panică.

Nu s-a sesizat o pană de curent. Celelalte generatoare nu au pornit. Fiecare secție are generator propriu”, a declarat Beatrice Mahler.

,,Din informațiile mele, flăcările s-au stins repede, de la sine. Pacienții nu au simțit nimic. Îmi cer scuze în fața lor, sunt pacienți cu stare critică. O astfel de emoție nu este necesară pentru o asemenea persoană. Este normal ca într-un spital să fie o atmosferă de calm.

Pacienții au între 51 – 55 de ani”, a mai dezvăluit Beatrice Mahler luni dimineața.


Distribuți acest articol