Distribuți acest articol

Liderul USR-PLUS, Dan Barna, a decis să îi elimine pe toți contestatari săi din filiala Diaspora și ar urma să aibă loc același lucru și în țară în zilele următoare.

,,A început Noaptea Sfântului Bartolomeu în USR. Deocamdată în Filiala Diaspora, mîine în toată țara.

Pentru cine e mai sărac cu duhul, mesajul e următorul:

De la 6 luni suspendare în sus, respectivul nu e dorit în USR, poate să se ducă să se spânzure, să-și facă partid, treaba lui, nu ne interesează.

Cei care au primit 6 luni suspendare sau mai puțin, pot fi tolerați ca lipitori de afișe, sponsori eventual, dacă mai vine Barna într-un turneu prin Diaspora și e nevoie de un bufet suedez, dar să nu care cumva să emită pretenții la candidaturi sau funcții de conducere… Capisci?
Funcțiile de conducere sunt doar pentru mankurți gen Ferguson sau nevertebrate gen Lorincz și alți menestreli de la curtea lui Barna I-ul, vicepremier și coregent al USRPLUS.

Cine nu pricepe sau se face că nu pricepe, pățește ca Teohari sau ca nefericiții din seara asta!”, scrie pe Facebook Dumitru Dobrev, fost membru fondator al USR.

,,Sesizari primite cu mai puțin de 2 zile de la data audienței. Sentinte date fără drept de apel in 5-10 min / persoana , fără să ai timp să-ți pregatesti apărarea, fără de ex 3x avertisment, mediere ,vot de blam, suspendări 1-3 luni…NU ei direct suspendări de 6luni 1 an și excluderi. Și de către cine.. De un BF REVOCAT din octombrie 2020 cu membrii lipsa doar 17 din 21. 4 membrii și-au dat demisia și de o lună trebuiau puși supleanți care UP’s i-au scos din peisaj prin suspendare să rămână oamenii lor. Pe față și in Diaspora.”, a comentat un membru pe Facebook despre excluderea sa realizată la ordinul securiștilor controlați de Dan Barna.


Distribuți acest articol