Politică

Banii le-au luat mințile – Dan Tanasă: „PSD-PNL prezintă vânzarea Termocentralei Mintia ca pe o mare victorie”

Deputatul AUR Dan Tanasă afirmă că PSD și PNL încearcă să prezinte românilor ca pe o mare victorie vânzarea Termocentralei Mintia. La conferința de presă organizată de partidul AUR, Dan Tanasă a vorbit și despre legile Justiției propuse de Predoiu.

„Vom afla dacă mai avem sau nu Constituție și dacă aceasta mai valorează ceva pentru că în urma unei sesizări depusă de Alianța pentru Unirea Românilor Curtea Constituțională se va pronunța pe legile Justiției.

Amintim că legile Justiției adoptată în forma ministrului Predoiu desființează Constituția României, iar magistrații nu vor mai fi obligați să respecte deciziile Înaltei Curți de Casație și Justiție și nici măcar deciziile CCR. Să sperăm că Curtea Constituțională va lua o decizie înțeleaptă și va desființa practic aceste legi ale Justiției.

Termocentrala Mintia era un obiect strategic deosebit în plină criză. Înstrăinarea unui nod energetic ține de atentat la Siguranța Națională. Nu există un contract de vânzare-cumpărare. Ar fi trebuit să există până în acest momentul un asemenea contract. Nu a fost plătit niciun ban. PSD-PNL și UDMR prezintă vânzarea acestei termocentrale ca pe o mare victorie.”, a spus Dan Tanasă în conferința de presă organizată de partidul AUR.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button