Opinii

Avocatul Piperea: Franţa şi Germania, au următoarea politică faţă de restul ţărilor Uniunii – La greu, hai să le luăm săracilor și puținul pe care îl au

Avocatul Gheorghe Piperea scrie, pe Facebook, că „motoarele” UE, Franţa şi Germania, au următoarea politică faţă de restul ţărilor Uniunii – „La greu, hai să le luăm săracilor și puținul pe care îl au, La bine, nu îi acceptăm pe săraci nici la masa firimiturilor rămase după festinul granzilor; sunt corupți prin definiție, sunt medievali, sunt risipitori, nu prea le au cu “valorile” oiropene, deci îi ținem în viteza a treia sau a patra, la periferia colonială a centrului”.

„Comisia Europeană cere României să impună pentru sezonul rece o temperatură de maxim 19 grade în instituțiile publice. Începând cu spitalele, școlile, universitățile, instanțele și administrațiile fiscale sau locale, desigur, sclaveții noștri din administrație se vor conforma. Ba unii vor face exces de zel și vor fi fericiți în România. Plicușor Ban și ceilalți primari progresiști, care dădeau apă caldă în reclame, sunt salvați – nu mai e nevoie de apă caldă. Fiecare își va fierbe un ibric de apă pe aragaz, timp de 4-5 minute, și se va spăla doar prin părțile corpului mai dispuse la murdăreală și emanații olfactiv-deceptive. Să vedem, totuși, cine mai deschide vreun geam pentru aerisirea necesară combaterii valului șapte al plandemiei, totuși. Sunt curios cum se va mai putea face distincția între mucii copilului și noua variantă ultra-rapidă a încă-necunoscutului, dar mult așteptatului agent patogen al valului șapte.

Germania și Franța închid iluminatul public, stabilesc programe de “sobrietate” energetică și alimentară (raționalizare) și, în mod foarte onest, solicită statelor UE care, aparent, au mai multe rezerve și resurse de acest gen, să le pună în comun, la nivel european, ca să ajungă la toți, inclusiv până in fund la doamna taxatoare oiropeană. Evident, România este vizată în mod primordial, căci noi avem, se pare, rezerve și resurse (chiar dacă noi, vulgul, nu știm asta și nu o vedem pe facturi rezonabile). Adică, Germania și Franța pretind solidaritate de la săracii Europei, acum, când au dat de greu, cu toate că,

– primo, și-au creat singure dependența față de resursele energetice ruse, extinzând dependența la nivel european,

– secundo, au creat penurie energetică și alimentară, impunând nebunescul green deal,

– terzo, au sărăcit populația proprie împrumutându-se halucinant și determinând scăderea puterii de cumpărare a banilor prin tipărirea de bani suplimentari, ieftini, aruncați din elicopter în capul marilor și falimentarelor lor corporații frauduloase.

La greu, hai să le luăm săracilor și puținul pe care îl au. La bine, nu îi acceptăm pe săraci nici la masa firimiturilor rămase după festinul granzilor: sunt corupți prin definiție, sunt medievali, sunt risipitori, nu prea le au cu “valorile” oiropene, deci îi ținem în viteza a treia sau a patra, la periferia colonială a centrului. Noi, centrul, motorul, Frankereich und/et Allemagne, sprintăm (către zid) cu prima viteză, cu 400 km/oră.

Ca în Evanghelia după Matei : cui are, i se va mai da; cui nu are, i se va lua și puținul pe care îl are.

Să fie clar: de vreme ce

– România nu a putut să își salveze nicio întreprindere de teama cerberilor ajutorului de stat (excepție face Oltchim, salvat de mine, iar nu de stat – am înfrânt Comisia Europeană la ea acasă în această luptă), în timp ce corporații frauduloase franceze sau germane au fost cadorisite cu zeci și sute de miliarde, uneori cu prețul falimentului unor țări ca Grecia,

– țara asta, a noastră, a fost transformată în colonie de consum,

– stăm de 12 ani, în mod ilegal, sub monitorizarea MCV, cu consecința ștampilei de sistem judiciar corupt și riscant,

– drepturile și libertățile și tradițiile noastre ne-au fost furate sub pretextul “luptei” contra diverselor plandemii și crize artificiale și programate,

Eu nu sunt de acord cu această punere în comun, la mezat, a resurselor energetice ale acestei țări. Nu pot fi solidar cu cei care au experimentat marea resetare. Nu pot fi solidar cu bogătașii pentru care milioane de cetățeni români plecați la muncă în străinătate au devenit iobagi.

Nici voi nu ar trebui să fiți de acord. Vorbiți, strigați, protestați, nu vă mai lăsați umiliți și obidiți”, spune Piperea.

Într-o altă postare, el scrie: „Foarte mulți “lideri” ai globalismului demisionează. Israel, Bulgaria, Marea Britanie, Estonia, Italia – au rămas fără premier/președinte. Foarte probabil, și Franța va rămâne, curând, fără minusculul napoleon. Macron are două mari probleme de corupție – uber și amazon, la care se adaugă cea de dinainte de prezidențiale, McKinsey… Culmea, chiar și Robinette B. e pe făraș, dată fiind reluarea istoriei de corupție în care este implicat fiul său. Ca să nu mai vorbim că, în plan cognitiv, e dus, săracu”…

Nu că m-ar deranja să nu îi mai văd pe tv sau pe net pe inșii din poză, dar…

Oare ce explicație o fi, ce să înțelegem de aici? Ce se pregătește?

Cred că păpușarii lumii vor trece totul pe mâinile birocraților/tehnocraților/serviciilor secrete. Nu îi mai satisface modul în care își selectează vătafii. Votul și protestele populare îi deranjează în planurile lor de bullshit back better. Statul profund, compus din funcționari fără chip, fără responsabilitate, ne-schimbabili, va prelua frâiele mai fățiș decât până acum. Politicienii aleși, care mai erau cât de cât trași la răspundere politică prin vot, dispar ca specie istorică. În schimb, tehnocrații eterni, de tipul lui Arahat sau al lui Fraudci, vor fi multiplicați la infinit.

Astfel, democrația reprezentativă își va fi dat duhul sub ochii noștri. De aceea este esențial să trecem la democrația participativă, directă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button