Politică

Avocatul Piperea: „Era clar că biata corporație globală Coca-Cola avea nevoie de ajutor de la Ciolacu”

„“Începând de astăzi am un gentleman’s agreement cu conducerea Coca Cola România că toată această supraimpozitare se va întoarce către companie sub formă de ajutor de stat în noile proiecte de dezvoltare”

(M. Ciolacu, premierul României)

Ați priceput?

Supra-impozitarea corporației Coca Cola nu e supra-impozitare, ci ajutor de stat”, scrie avocatul Gheorghe Piperea, pe Facebook.

„Asta în condițiile în care Coca Cola a mai primit anul trecut un ajutor de stat de 19 milioane de lei…

Era clar că biata corporație globală avea nevoie de ajutor de la puternicul stat român și de la ultra-bogatul popor român.

Iar banii din supra-impozitare, care se întorc la Coca Cola ca ajutor de stat, sunt o promisiune a dlui. Ciolacu. E un gentleman, care face agreement-uri, generosul de el… Nu e ca și când banii ăia ar fi bani publici, care nu pot fi deturnați…

Dacă vă spun că ceea ce face dl. Ciolacu este trans-haiducie, adică haiducie pe invers, adică, ia bani de la săraci și dă la bogați, o să ziceți că e un clișeu…

Dar e deosebit de clar că guvernul Ciolacu este un foarte bun executant al doctrinei pesediste a “patriotismului economic”. Pentru țară și popor, s-au luptat în … capul gol, sărăcii de ei…”, scrie Piperea.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button