Distribuți acest articol

Alianța pentru Unirea Românilor a devenit cel mai dezbătut subiect politic, media și social. Acești oameni nu au apărut în ultimele zile sau luni cum suntem induși în eroare de media și pe rețelele de socializare.

Acum mai bine de zece ani a început o luptă crâncenă cu ceea ce noi numim sistemul corupt condus de o clasă politică imorală și dezinteresată total de viitorul acestei țări. A început cu mici proteste împotriva mai marilor acelor zile precum Iliescu, Băsescu, Ponta, Tăriceanu și camarilei din jurul lor deoarece până în 2009 societatea civilă era într-o stare de amorțire de foarte mult timp.

George Simion și tinerii din jurul lui au participat la toate aceste acțiuni de protest și revoltă ale poporului român, dar cel mai mult au luptat pentru idealul unirii Republicii Moldova cu România și aducerea fraților de peste Prut în Uniunea Europeană. AUR este un proiect european ce dorește apartenența la UE și NATO, fiind singurii noștri parteneri internaționali în fața unei Rusii din ce în ce mai agresive.

De ce am intrat acum în politică?

În acea perioadă gri nimeni nu reușea să înceapă un proiect politic nou, curat, fără oameni din partidele sistemului datorită unui prag foarte mare la numărul de semnături și un proces anevoios în justiție. Până nu s-au schimbat legile privind pragul de semnături, implicarea cetățeanului simplu în politică era aproape imposibilă. Aceasta era destinată doar elitelor conducătoare, de aici și frustarea românului și a noii generații de tineri care nu se mai regăsesc în proiectele partidelor de tradiție.

Mereu suntem întrebați de unde vin banii, cine e în spatele nostru. Nu e nimeni în spatele nostru. Suntem sute de mii de voluntari ce acționăm la unison în toată țara și diaspora, pe străzi, în piețe, prin sate si pe rețelele de socializare.

Discutăm și suntem alături de oamenii abandonați de statul român. Facem totul gratis. Am făcut totul din propriile noastre donații și nu sunt sume colosale de 10 milioane de euro cum se vorbește în presă, ci sume infime la mai toate acțiunile noastre.

Presa română, câinele de pază al democrației a înghițit adevărul!

Cum sondajele lor ne prezentau în marja de eroare, la aflarea adevărului, AUR peste 9%, manipularea a atins cote abisasale similare celor din perioada regimului condus de tovarășul Ion Iliescu. Cele 50 de milioane de euro primite de la guvernul PNL și-au spus cuvântul asupra presei române. Nu toată presa e vândută, sunt și jurnaliști care spun adevărul în această avalanșă pornită împotriva noastră.

Noi nu avem bani să cumpărăm voturi. Oamenii ne-au votat pentru ceea ce suntem. Conform sondajelor, votantul AUR se încadrează în pragul de vârstă 18/35 de ani, ceea ce ne oferă încredere să luptăm și mai mult pentru schimbare. Tinerii reprezintă viitorul unei națiuni. Luptăm pentru libertate, pentru educație, școli deschise, pentru spitale curate, pentru micile afaceri locale, pentru investiții în infrastructura locală, pentru țăranul român și micul producător asuprit până la limita subzistenței de actuala clasa politică.

Românii sunt abandonați de stat și lăsați să trăiască în sărăcie

Noi nu îi judecăm pe românii din județele așa zis roșii sau galbene și îi întelegem perfect. Ei au fost abandonați de statul român și lăsați la limita supraviețuirii. Statul le-a furat totul! Clasa politică postdecembristă în diversele ei forme le-a închis fabricile și le-a vândut la fier vechi sau investitorilor locali și străni pe sume mizere. Românii din orașele mici ca Roșiori de Vede de unde provin și din zona rurală nu au locuri de muncă sau sunt plătiți cu sume derizorii de câteva sute de euro pe lună și ajutor social de câteva sute de lei. Pensionarii, principala clasă socială care iese cu regularitate la vot a muncit 40 de ani în fabrici și uzine sau la CAP(munci agricole), iar azi ei primesc o pensie de 700 de lei. Acești oameni suferă cel mai mult.

AUR a ieșit în stradă și a discutat cu oamenii, le-am ascultat nemulțumirile, nu i-am judecat pentru opiniile lor. Primăriile din polul sărăciei cum este Teleormanul sunt conduse de grupări de tip familial ce țin cu dinții de scaune și nu permit accesul investitorilor în zona. Am fost în campania electorală la locale și am încercat să aflăm ce vor oamenii si de ce ei acceptă să le i-a banii candidaților la funcția de primar. De ce? Pentru că ei nu fac nimic timp de 4 ani și omul a înțeles că oricine vine la putere se va ocupa de îmbogățirea sa și oamenilor din jurul lui, jefuind bugetele locale prin firmele partidului. Este imperios necesară o lege a limitării numărului de mandate la 2 pentru primari.

Asuprirea cetățeanului de către stat prin carantinare, limitarea libertăților de mișcare, amenzi abuzive, închiderea bisericilor, frica indusă de media prin prezentarea numărului de morți zilnic la ora 13.00, închiderea micilor afaceri și trimiterea oamenilor acasă fără nici o sursă de venit, închiderea piețelor, ne-a adus la situații limită. Românii nu mai pot accepta aceaste lipsuri și au demonstrat în ultima decadă că se pot uni pentru binele națiunii împotriva clasei politice ce ne-a furat șansa la un viitor mai bun.

Diaspora reprezintă o voce din viitor

Votul diasporei arată României în ce direcție trebuie să meargă. Diaspora nu poate fi cumpărată sau controlată de partidele învechite în discurs, acțiune și gândire. Ei vor schimbare în bine pentru țara lor. Au plecat de acasă pe lungul drum al străinătății pentru că aici nu l-i s-a oferit nici o șansă. Nu au plecat de bine, nu și-au lăsat familiile pentru o mână de arginți au plecat pentru ai ajuta pe cei rămași în țară și pentru viitorul copiilor lor.

La alegerile europarlamentare în diaspora s-a stat și 20 de ore în picioare și mulți nu au reușit să voteze. Românii din diaspora sunt la fel de patrioți și de luptători ca și noi cei rămași în țară.

I-a prins istoria din urmă, a venit ziua dreptății pentru români!

Prima realizare a partidului Alianța pentru Unirea Românilor și a votanților săi este scoaterea din scena politică a două partide marionetă ca Pro România și PMP, precum și a altor nume sonore de politicieni ce locuiau în Casa Poporului din 1990. Traian Băsescu, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea, Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu, Carmen Dan etc. Acesta este doar începutul, de aceea se tem de AUR și ne înfierează pe la televiziuni și în presa din subordinea lor. AUR nu poate să plătească 20 de mii de euro să apară la televizor în campania elecorală într-o emisiune, dar acești oameni ai sistemului sunt nelipsiți în studiorile mass-media. Le-am stricat alianțele și jocurile politice. AUR este calul troian intrat în Parlament și v-a lupta pentru a stopa acaeastă mafie transpartinică ce ne conduce de 31 de ani.


Distribuți acest articol