Distribuți acest articol

Primarul Timișoarei are de gând să împrumute primăria pentru 20 de milioane de euro pe o durată de 15 ani pentru achiziționarea unor tramvaie turcești. Se ridică mari semne de întrebare la modul cum se gândește edilul Timișoarei să înapoieze acești bani. Dominic Fritz, se pare că are probleme cu memoria în privința promisiunilor făcute în campanie în legătură cu taxele și impozitele.

Organizația AUR Timiș atrage atenția cetățenilor că primarul Fritz are în plan să majoreze impozitele și taxele începând cu 2022, și urmează să îndatoreze orașul cu 20 de milioane de euro printr-un credit de la BERD.

„Administrația Fritz dorește să majoreze impozitele timișorenilor începând cu 2022. Potrivit proiectului, vom scoate mai mulți bani din buzunare pentru locuințe, însă cea mai mare creștere este prevăzută pentru persoanele fizice care dețin clădiri nerezidențiale și care vor plăti un impozit de 3 ori mai mare.Fritz uită însă promisiunile făcute în propria sa campanie electorală legate de taxe și impozite. Atunci susținea că mărirea taxelor și impozitelor este “un gest de disperare și incompetență în eficientizarea cheltuielilor”.A scăpat Timișoara de datorii? Afirmați indirect că sunteți disperat și incompetent?”, notează filiala Timiș a partidului AUR.

Ce scria USR-PLUS Timiș în 2018:


Distribuți acest articol