Recomandarea redacției

AUR ia din nou fața adversarilor politici – A fost prezentat candidatul AUR la Primăria Capitalei

Mihai Enache, în vârstă de 35 de ani, absolvent al facultăților de Administrație Publică și Drept, este candidatul AUR la Primăria Capitalei.

„Alianța pentru Unirea Românilor, partidul condus de George Simion, este primul care își anunță în mod oficial candidatul în alegerile locale din 2024 pentru Primăria Capitalei. Potrivit informațiilor obținute pe surse, este vorba despre Mihai Enache, o persoană cu o experiență vastă în administrația publică locală din București.

Mihai Enache, candidatul cu care AUR vrea să obțină funcția de primar al Bucureștiului, reprezintă un nume nou în peisajul politic al Capitalei. Are 35 de ani, s-a născut într-o familie simplă din comuna Bucșani, județul Dâmbovița, și locuiește în București din 2007.

A absolvit Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu din Târgoviște în 2007. În 2010, și-a finalizat studiile de licență la Facultatea de Administrație Publică, după care a obținut un master în Administrație Publică și Dezvoltare Durabilă în 2012. Între anii 2017 și 2021, Mihai Enache a urmat a doua facultate, de Drept, la Universitatea Nicolae Titulescu”, spun surse din AUR pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, în perioada 2017-2021, a ocupat funcția de Șef de Serviciu în cadrul Serviciului Investiții din Direcția Investiții și Achiziții Publice a Primăriei Sectorului 4. Între 2021 și martie 2023, Mihai Enache a deținut funcția de Director Executiv în cadrul Direcției de Dezvoltare din aceeași instituție.

„Unul dintre proiectele semnificative la care Mihai Enache a fost implicat de la început a fost construirea Stației Tudor Arghezi din sudul Bucureștiului, un proiect marcant, deoarece reprezenta primul tronson de stație de metrou construit de o autoritate locală, în opoziție cu tradiționala construcție efectuată de stat. Mihai Enache a coordonat acest proiect cu succes, contribuind la dezvoltarea infrastructurii de transport în comun din zonă. Alte proiecte majore în care acesta a fost implicat sunt Spitalul de Stomatologie din Șoseaua Olteniței, Amfiteatrul Facultății de Medicină Dentară sau Stația de Pompieri din cartierul Berceni. În plus, Mihai Enache a fost activ și în societatea civilă, fiind membru în Platforma Unionistă Acțiunea 2012, unde a coordonat programul de înfrățire a localităților de pe cele două maluri ale Prutului. În prezent, Mihai Enache este manager de proiect în cadrul Alianței pentru Unirea Românilor, coordonând Caravana Medicală AUR. Acesta este un proiect care își propune să aducă asistență medicală în zonele rurale ale României, unde accesul la servicii medicale este limitat. Viziunea pentru București: un singur primar, un singur consiliu local și un corp de funcționari profesioniști”, conform surselor.

Totodată, candidatul AUR își propune extinderea limitelor teritorial-administrative ale Capitalei prin preluarea în administrare a zonelor din interiorul cercului format de A0, aflate astăzi în județul Ilfov. Printre prioritățile candidatului AUR se mai numără și aceea ca orice zonă abandonată, fie teren, fie clădire, să fie valorificată de municipalitate și reintegrată în oraș. Pe lista de priorități se mai regăsește și un proiect care vizează un simbol al Bucureștiului, și anume reconstruirea Mănăstirii Văcărești.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button