ActualitateRecomandarea redacției

AUR este singurul partid politic din România care nu folosește banii publici pentru a cumpăra presa!

Presa română a devenit o unealtă în mâna bandiților pe mâna cărora a încăput țara. În toate rapoartele publice apar sume colosale de zeci de milioane de euro direcționate către presa aservită partidelor politice care au jefuit România timp de 32 de ani. Plagiatorul Nicolae Ciucă ridică ode jurnaliștilor de Ziua Mondială a Libertății Presei însă el însuși este subiectul unui scandal de amploare prin care a încercat să pună bocancul asupritor în gura presei.

Acești hoți din politică și justiție ne dau lecții de bune practici în timp ce țara a ajuns pe marginea prăpastiei. Acest lucru se întâmplă când nu mai avem separația puterilor în stat. Ei sunt o adunătură de corupți slinoși ce nu se mai pot opri din jefuirea banului public. Presa română a mușcat mărul otrăvit oferit de premierul de tristă amintire, Ludovic Orban.

Azi el îi dă lecții lui Ciucă dar uită cât de mult rău a făcut presei române și țării în pandemie. Mita de peste 40 de milioane de euro pentru presă a acoperit jaful din pandemie organizat de PNL și USR. Astăzi plătim zeci de milioane de euro pe vaccinuri care nu avem ce face cu ele. Zeci de milioane de euro din banii românilor sunt aruncați la gunoi. Este meritul lui Ludovic Orban și Florin Cîțu. Azi sunt aruncați la groapa de gunoi a politici ca orice hoț care și-a umplut buzunarele pe spatele poporului român.

Marcel Ciolacu și PSD-ul atotputernic, amestecat în toate jafurile postdecembriste este campion la mituirea presei, după cum a dezvăluit în serial postul de Radio Europa Liberă.

România a căzut cu opt poziții, până pe locul 56, în clasamentul țărilor din indexul libertății presei pe anul 2022, fiind devansată chiar și de Republica Moldova.

„Utilizarea fondurilor publice pentru a cumpăra o acoperire mediatică pozitivă este o practică politică larg răspândită”, se arată în raportul organizației Reporteri fără Frontiere (RSF).

AUR este singurul partid politic din România care nu folosește banii publici pentru a cumpăra presa!

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button