Politică

AUR: Au vândut România bucată cu bucată! Ne-au înstrăinat pământul şi au vândut tot

George Simion, liderul AUR, a explicat public că nu promovează modificarea Constituției României în condițiile în care țara este condusă de monstruoasa coaliție PSD, PNL, UDMR. Acesta consideră că actuala lege fundamentală a poporului român trebuie ajustată la nevoile secolului 21, dar „trebuie apărată de uzurpatori atât de aici de la Bucureşti, cât şi de la Bruxelles.”

„Constituţia este bună, ea trebuie susţinută şi trebuie apărată de uzurpatori atât de aici de la Bucureşti, cât şi de la Bruxelles. Noi nu suntem de acord cu faptul că trebuie să se producă o federalizare sau regionalizare sau cum doreşte unul sau altul din partidele şi organizaţiile guvernamentale care sunt în Parlament astăzi.

Nici pentru punerea în acord cu anumite prevederi europene. Noi credem că a noastră Constituţie este foarte bună şi unele încercări de încălcare a Constituţiei, cum a fost înlăturarea Avocatului Poporului neconstituţional, au fost stopate”, a declarat liderul AUR.

„Încetaţi să încălcaţi în picioare drepturile fundamentale ale românilor”

George Simion consideră că legea fundamentală a țării nu este respectată de cei aflați la conducere. El a atras atenția asupra situației din pandemie și a spus că dreptul fundamental la educație gratuită al cetățenilor români nu a fost asigurat de guvernele lui Iohannis.

„Vedeţi că pierdem o generaţie pentru că dreptul la învăţământ, dreptul la învăţătură trebuie asigurat. Din păcate, nu a fost asigurat de statul român în pandemie.”, a transmis George Simion.

”Suntem „unicii în lume care ne-am înstrăinat pământul şi am vândut” în condițiile în care terenul țării este inalienabil.”, a completat deputatul AUR Dan Tănasă.

1 comentariu

  1. Langa atatea diplome,titluri ,cand a mai lucrat ceva?Cea de tractorist ati omis!De aceea merg treburile zeiss,ca avem specialisti de exceptie la butoane !!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button