ActualitateEconomie

AUR aduce soluții: eliminarea impozitului pe profit, numai impozit pe cifra de afaceri

AUR a iterat de mai multe ori soluții la actualele probleme ale țării însă televiziunile sistemului, adică toate, țipă sus și tare că nu există soluții la actualele clanuri mafiote organizate în partide politice.

România este cea mai săracă țară din Europa, o țară fără infrastructură, o țară cu cei mai săraci cetățeni, o țară cu venituri lunare mai mici de 350 de euro pentru mai mult de 1 milion de români.

Presa este plătită în România cu peste 300 de milioane de lei, bani dați de către PSD și PNL în ultimii 3 ani. Vorbim de marile televiziuni din România, care au devenit partenere ale clanurilor mafiote care conduc țara prin intermediul partidelor politice. Cu părere de rău nimeni nu mai spune adevărul, nimeni nu mai plătește pentru adevăr.

Dar avem o problemă: AUR nu plătește presa din România și atunci ce se întâmplă- toți mint legat de George Simion. Încrederea în presa din România este foarte mică, cetățenii au înțeles că banii dați de către partidele politice au distrus democrația, sau cel puțin cea din presă.

Spre exemplu chiar președintele AUR, George Simion a susținut o soluție economică ce va avea un impact major: să se elimine impozitul pe profit și să fie numai impozit pe cifra de afaceri.

Iată ce spunea în cadrul unei emisiuni TV președintele AUR, dar nimeni nu evidenția soluția dată:

„În România există prea multă birocrație în ceea ce privește colectarea taxelor. Firmele românești se chinuie să supraviețuiască deoarece la noi nimic nu este permis. Toată lumea se chinuie să facă rost de facturi pentru a putea supraviețui.

Pe de cealaltă parte avem marile firme cu acționariat străin care declară profituri aproape egale cu zero. Eu nu pot crede că cineva face în România investiții de sute de milioane de euro, poate chiar de miliarde de euro, dar pleacă de aici cu un profit mai mic de 0,5%. În realitate profitul marilor companii se externalizează prin servicii supraevaluate sau pur și simplu facturile aduse din afara României sunt mai mari.

Aici vina nu este a lor, este a factorilor politici de la București. Este corect ca fiecare să facă profit dar și poporul român trebuie să beneficieze de acest lucru, ori salariile sunt extrem de mici, de aici nu vin banii.

Tocmai de aceea AUR propune debicrocratizarea fiscală, adică transformarea României într-un paradis fiscal, așa cum este în Dubai. Dacă punem un impozit numai pe cifra de afaceri, indiferent de cifra de afaceri, toată lumea va avea de câștigat. Va trebui să fixăm aceast impozit la o limită sustenabilă dar care să nu crească dar nici să nu scadă impozitele colectate de către statul român. Așa cum vedem noi cifrele ar fi undeva între 2% și 3% din cifra de afaceri” a declarat președintele George Simion.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button