Politică

AUR a depus un proiect de lege pentru pedepsirea înstrăinării resurselor naturale naționale – Guvernanții nu răspund pentru faptele lor

George Simion, anunţă că partidul AUR va depune un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal, astfel încât să fie pedepsiţi cei care acţionează pentru înstrăinarea resurselor naturale ale ţării.

Simion menţionează, într-o postare pe Facebook, că procesul de la Washington pentru despăgubiri de circa 7 miliarde dolari pretinşi de la România ca urmare a rezilierii contractului de exploatare a aurului din Munţii Apuseni arată „ce consecinţe pot avea corupţia monstruoasă şi trădarea” de ţară.

Iată ce a spus acesta: „Pentru a preveni asemenea fapte Alianţa pentru Unirea Românilor va depune un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal. Astfel, AUR propune reintroducerea în Codul Penal a articolului privind pedepsirea infracţiunii de subminare a economiei naţionale. Acest articol a fost abrogat de către vechile partide, PNL, PSD, pentru a putea prăda şi vinde Ţara fără a putea fi pedepsite. La articolul din Codul Penal privind infracţiunea de trădare AUR va propune şi pedepsirea faptei cetăţeanului român care acţionează pentru înstrăinarea resurselor naturale ale României”

El adaugă că au fost demnitari români care în ajunul procesului „au creat aparenţa falsă” că reclamanţii vor câştiga 7 miliarde dolari din procesul intentat României, pentru că statul român ar pierde.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button