Recomandarea redacției

Au descoperit laptopuri la AUR și mesaje vocale în telefoanele mobile – Procurorii au aflat că angajații AUR chiar muncesc, nu vin la muncă degeaba

Statul-paralel și-a trimis organele de forță pentru a-i aduce la audieri pe zeci de angajați și membri AUR.

Reținerea unor candidați înainte de alegeri. Eliberarea lor fără telefoane după câteva ore de anchetă și toată povestea de ieri face România să semene cu un fel de țară bananieră care face alegerile prin beciurile pușcăriilor.

Dacă țin bine minte prin Belarus au mai fost niște incidente similare atunci când Lukașenko s-a reales președinte. Și prin Africa se mai întâmplă uneori chestii similare dacă nu sunt în zonă trupele ONU de menținere a păcii.

În altă ordine de idei, pentru a avea o imagine completă, atunci când vedeți că un partid depune 600.000 de semnături pentru alegerile Europarlamentare trebuie avut în vedere că în termeni reali, acel partid a adunat 3 milioane de semnături pentru că a avut nevoie de aceleași liste și la depunerea candidaturilor pentru Primar, Consiliul Local, Consiliul Județean (General), Primar General.

În concluzie, puțin probabil ca vreo listă să fi adunat toate semnăturile despre care discutăm. Imaginați-vă că sunteți opriți pe stradă și trebuie să stați să completeze datele voastre cineva pe cinci formulare și să trebuiască să semnați de cinci ori la final.

Pentru a se aduna semnăturile ar însemna ca fiecare membru de partid care iese în stradă să aibă o coadă de cetățeni care așteaptă cuminți să semneze.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button