Recomandarea redacției

Ascensiunea AUR sperie vechea clasă politică – PNL și PSD ar încerca încălcarea Constituției prin comasarea alegerilor din 2024

O informație despre alegerile din 2024 a fost scăpată în spațiul public de către Florin Cîțu, președintele PNL. Potrivit informației, PNL și PSD ar încerca încălcarea Constituției și comasarea celor patru alegeri din 2024 într-o singură zi.

Marcel Ciolacu s-a arătat deranjat de faptul că acest subiect a ieșit în spațiul public și l-a avertizat pe Florin Cîțu că astfel de subiecte se discută decât în interiorul coaliției.

Conform situației politice din România, partidele mari sunt îngrijorate de ascensiunea AUR în sondajele de opinie, drept urmare, PSD și PNL pregătesc fraudarea alegerilor din 2024 prin comasarea lor.

Marius Lulea, vicepreședintele AUR a comentat acest subiect, spulberând motivele invocate de PSD și PNL pentru această decizie. Lulea susține că dacă PSD și PNL ar fi vrut să economisească bani la alegeri, ar trebui să renunțe la subvenția politică de 5 milioane de euro lunar, în fiecare lună, timp de 4 ani.

„Anunț mare făcut de alianța toxică de guvernare: PNL și PSD pregătesc fraudarea alegerilor ce vor avea loc în 2024.

Prin parlament existau deja informații cu privire la acest lucru, iar în aceste zile ele se confirmă: PSD și PNL pregătesc fraudarea alegerilor din 2024 prin comasarea lor.

O să spuneți de ce ar fi acest lucru grav, nu s-ar economisi bani? Păi dacă vor economie de bani să renunțe la subvenția publică de 5 milioane de euro lunar, în fiecare lună, timp de 4 ani. Să începem de aici și apoi mai tăiem din pensiile nesimțite, apoi din pensiile speciale, apoi din salariile celor numiți politic, oprim jaful cu firmele care au contracte fictive sau supraevaluate cu statul și tot aș continua.

Curtea Constituțională a decis că alegerile nu se pot desfășura în aceeași zi deoarece acest lucru ar face ca deciziile să fie influențate.

Cum să fie influențate? Păi este simplu. S-a constat la ultimele alegeri că nu există o relație între alegerile locale și cele parlamentare, prezidențiale. Primarii fac tot ce pot, inclusiv mituiesc alegătorii, pentru a aduce la urne oamenii, dar nu fac același lucru și la parlamentare. Ruptura partidelor de probleme locale ale românilor este așa de mare că nici primarii nu mai vor să audă de ei. Speră Marcel Ciolacu și Florin Cîțu că așa primarii, dacă tot aduc oamenii la vot, se compromit și îi determină să voteze la fel și pentru parlamentare. Sigur că în realitate ei sacrifică primarii deoarece majoritatea stau ascunși, nu vor să se audă din ce partid sunt ca să nu îi urască lumea.

Luați exemplu cu Băluță sau Piedone… Ascund permanent ce partid au în spate deoarece ar pierde alegătorii proprii. Lumea crede că ei sunt apolitici.Ideea de fraudare prin această formă se va întoarce ca un bumerang împotriva lor. Să renunțe la idee dacă nu doresc ca fraudarea alegerilor să fie tema principală de campanie.

Ați văzut cum dădeau ei AUR în jos? De frică că AUR se duce în jos sunt disperați că nu obțin împreună peste 50%. Adunați și voi cifrele din sondaje și ceva nu bate. Vedeți apoi acțiunile lor și veți înțelege.Aș dori să știu și opinia voastră pe subiect.”, spune Marius Lulea pe Facebook.

Back to top button