ActualitateMagazin

Art Safari București își prelungește programul de vizitare cu o săptămână

Totodată, scopul principal al prelungirii este de a permite miilor de iubitori de artă, care și-au achiziționat săptămânile trecute bilete online, să reușească să viziteze Pavilionul Art Safari (în care accesul, în condițiile măsurilor de prevenție sanitară, a fost încetinit de măsurile de control al fluxului). Muzeul temporar se întinde pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați și găzduiește 800 de opere de artă în valoare totală de peste 12 milioane de euro, în inima Capitalei, în clădirea Victoria Tower (Calea Victoriei, nr. 15).

Art Safari 2020

„Arta a găsit anul acesta căi neașteptate să ne bucure, iar numărul celor care au dorit să viziteze muzeul temporar Art Safari ne-a emoționat și ne-a depășit așteptările, așa cum a observat și Ministrul Culturii, domnul Bogdan Gheorghiu, atunci când a vizitat Pavilionul, și a semnalat public în social media. Am luat această decizie istorică pentru a oferi șansa tuturor celor care și-au achiziționat bilete să poată vizita Pavilionul și să se bucure de artă în siguranță, în condițiile în care fluxul de vizitatori din interior este unul controlat”, a declarat Ioana Ciocan, Director Art Safari București.

„Anul acesta, am fost încântat că am putut vizita, alături de fiul meu, cea mai amplă expoziție de artă, care deja a devenit o tradiție la noi în țară. De altfel, Art Safari reprezintă unul dintre evenimentele emblematice pentru România, cu peste 163.000 de vizitatori de-a lungul celor 7 ediții. Din păcate, mai putem vizita Art Safari doar până duminică, 20 septembrie. Am văzut cât de lung era rândul format de vizitatori, pe Calea Victoriei, și sunt convins că suntem mulți cei care ne dorim prelungirea evenimentului.

Vreau, mai mult ca oricând, să felicit organizatorii pentru curajul de a merge mai departe, ținând cont de toate măsurile de protecție impuse de pandemie,

 » sursa: www.qbebe.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button