Distribuți acest articol

Raed Arafat și Vlad Voiculescu au devenit doi ceaușești mai mici cu ajutorul Grupului de Comunicare Strategică, prin care ne manipulează zilnic la televizor și sperie populația cu tot felul de cifre amețitoare despre îmbolnăviri și cu o idee fixă de a induce frica prin cuvintele, morți, moarte, cine nu se vaccinează contactează virusul și exemplele pot continua.

Arafat și Voiculescu devin un pericol pentru sănătatea publică din România, prin crearea unui stat în stat datorită derogări de la Carta CEDO privind drepturile omului, începând cu instalarea stării de urgență. Grupul de Comunicarea Strategică, respectiv Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, au devenit instituții de control și decizie, două jucării prin care ei impun măsurile abuzive împotriva populației României. Toate aceste lucruri au loc sub spectrul unui președinte absent în viața publică.

Centru închis

Prima persoană care a avut curajul să le spună în față că mint populația este chiar fostul comisar Traian Berbeceanu, actualul prefect al Capitalei.

Cifrele difuzate de Grupul de Comunicare Strategică nu reflectă realitatea în ceea ce priveşte rata de infectare.”, a declarat Traian Berbeceanu.

Rata de infectare scade de la zi la zi, și să nu mai vorbim de cum sunt numărate aceste cazuri, pentru că ne cam dă cu virgulă.

Am vizitat și noi cel mai mare centru de vaccinare din România inaugurat de președintele Klaus Iohannis la Romexpo pentru a discuta cu oamenii și a compara situația din teren cu cea de la televizor.

——————————————————————————————————————–

——————————————————————————————————————–

„Aici, la acest centru, ar putea fi vaccinate până la 3-4.000 de persoane pe zi.”, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis la deschidere cu Armata

Pe 24 ianuarie, de ziua Unirii, am avut o duminică superbă cu temperaturi de primăvară și ne-am fi așteptat ca la centrul de vaccinare să fie coadă, iar cei din categoriile de risc să vină în număr mare la vaccinare. Pentru că era pustiu în zonă l-am întrebat pe paznic unde este centrul de vaccinare.

„Este acolo în spate! Au venit jandarmii acum câteva zile la vizita lui Iohannis, acolo trebuie să fie. E pustiu. Au venit cu televiziunile(…) și de atunci e liniște.”, a afirmat paznicul de la poarta complexului Romexpo.

Centrul de vaccinare Romexpo

Însă spre surpinderea noastră centrul de vaccinare avea toate ușile închise, cu excepția a două secții, unde câteva cupluri de pensionari se pregăteau de vaccinare. În cele două secții erau câțiva medici și un grup de polițiști locali plictisiți care se jucau pe telefon.

Un pensionar a fost drăguț și a acceptat să îi facem o fotografie cu buletinul de vaccinare, chiar a ținut ușa să facem și o poză în interior cu sala goală. „A durat câteva minute. Nu este nimeni la vaccinare după cum observați.”, a afirmat acesta.

Cîțu raportează cifre ca Ceaușescu despre norme?

„Păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români până la finalul lui septembrie.”, afirmă Florin Cîțu.

Statul român a raportat cifre către instituțiile internaționale din care reiese că ne aflăm pe locul trei în Europa la numărul de persoane vaccinate. Avem o medie de 31.828 de persoane vaccinate pe zi. Se pare că guvernul lui Florin Cîțu dorește să se păstreze în grafic pentru a realiza această cifră de 10,4 milioane de români vaccinați.

Incompetență lui Raed Arafat și Vlad Voiculescu țin la distanță românii care și-ar dori să se vaccineze. Acest lucru nu este posibil, pentru că nu se află în acele categorii enunțate de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Am încercat să mă înscriu pentru vaccinare însă am fost imediat anunțat că nu mă aflu în categoria ce se poate vaccina la această dată. Românii nu sunt ”speciali” ca cei din Guvern și nu au dreptul la vaccin.

Cifrele oficiale de la STS arată că 5.000 de oameni pe zi sunt vaccinați pe pile și nu au fost înscriși pe celebrul site aflat tot timpul în mentenanță. Suntem într-o situație ca în bancul acela: Dorele, fă-te că muncești! Cam așa stăm și noi cu vaccinarea.

Parcul Regele Mihai I al României

Un alt aspect extrem de periculos într-o societate normală este stigmatizarea celor care au o altă opțiune decât cea impusă de cei de la ministerul Sănătății. Voiculescu și Arafat duc o campanie publică de discriminare și stigmatizare împotriva celor care nu doresc să se vaccineze. Prin puterile pe care și le-au atribuit acești oameni provoacă foarte mult rău României, iar prin izolarea și carantinarea abuzivă a populației au distrus economia și țin o țară întreagă în depresie.

Campania de vaccinare este un eșec total din cauza acestor oameni care conduc de la televizor și nu au contact cu lumea reală. Oamenii discută pe stradă că această manipulare mediatică este special creată pentru ca ”ei” să își vândă măștile și medicamentele. 

Centru închis

Parcurile pline, centrele de vaccinare goale…

Românii iubesc libertatea. Am observat asta printre oamenii ieșiți la plimbare cu miile în parcurile Bucureștiului. În weekend am avut temperaturi de primavară în majoritatea regiunilor țării, fapt ce a scos oamenii din case la plimbare. Românii s-au cam săturat de această situație și odată ce criza economică apasă tot mai mult pedala pe spatele cetățeanului de rând s-ar putea să iasă și la protest să îi alunge pe acești indivizi care ne distrug viețile de aproape un an de zile după aspecte și interese numai de ei știute.

bucuriile copilăriei…

Distribuți acest articol