Distribuți acest articol

Raed Arafat ne anunța la televizor că se va păstra starea de alertă pentru că românii nu au respectat regulile de protecție în seara de Revelion, iar numărul de cazuri va crește din nou în opinia sa.

”Clar că după sărbători este posibil să avem din nou creştere, acum depinde această creştere cât de mare şi cât de abruptă este. (…) am trecut printr-o perioadă în care sistemul sanitar a fost sub o presiune foarte importantă, mai ales la nivelul sectorului de terapie intensivă, sectorul de urgenţă”, a declarat, sâmbătă seară, la Digi 24, Raed Arafat. 

Aceste măsuri nu au o bază reală și nu se bazează pe anchete epidemiologice. La noi măsurile se i-au după ureche, iar acest guru al Sănătății numit Raed Arafat distruge ramuri întregi ale economiei și a dus o țară întreagă în depresie. Pușcăria la domiciuliu nu ne va salva de îmbolnăvirea cu covid-19.

Campania de vaccinare este un eșec total și românii sunt coronasceptici din cauza acestor zei din ministerul Sănătății ahtiați după putere și bani. Oamenii nu au încredere în ei și de aici și lipsa de încredere în vaccin.

Raed Arafat ne manipulează zilnic la televizor cu declarații habarniste, în loc să i-a măsuri reale de testare a populației ca în Israel și să deschidă mii de centre de vaccinare. Nu trebuie obligați oamenii, cum au dat de înțeles acești imbecili, trebuie să le oferi și cealaltă alternativă și vor decide ei singuri ce e bine și ce e rău.

Iepurașul scos din joben, dr. militar Valeriu Gheorghița, nu poate aduce un aport de încredere în spațiul public cu acele uniforme militare frumoase, pentru că românii au în mentalul colectiv faptul că armata i-a împușcat la Revoluție și nimeni nu a plătit pentru asta.

Valeriu Gheorghița provine de la un spital cu grave probleme epidemiologice și o conducere obedientă, Spitalul Militar Central din București, aflat sub brațul de fier al dr. Florentina Ioniță Radu. Acest spital nu este un exemplu de bune practici. Personal am fost amenințat cu instanța de către doamna general dr. Florentina Ioniță Radu, în urma dezvăluirilor despre ilegalitățile din spital. La Spitalul Militar Central se primesc posturi în funcție de grade și pe cine cunoști, nu pe merit.

”Eu sunt convins că starea de alertă va continua. Oricum urmează să se discute acest lucru (…) nu cred că am trecut de momentul în care este nevoie de această stare şi să renunţăm la ea.”, a afirmat Raed Arafat.

Stați în case că are Raed Arafat grijă de noi!


Distribuți acest articol