ActualitateOpinii

Arafat, omul de nicăieri, mai rezistent decât SARS Cov2 – 60m.ro

Distribuie acest articol!

  Campania de vaccinare a fost condusă încă de la început de armată, iar înainte de a vaccina populaţia la grămadă trebuia să fi fost făcută o analiză a acestor vaccinuri pentru a constata care sunt efectele adverse asupra oamenilor. Asemenea cercetări şi nişte răspunsuri obiective, cu siguranţă, nu ar fi putut fi obţinute în condiţiile în care Institutul Cantacuzino se află în subordinea Ministerului Apărării, fiind un institut de cercetare medico-militară.

  Genocidul a căpătat altă formă în perioada pandemiei, o formă ascunsă sub grija de a proteja populaţia şi sub încercarea de a reduce răspândirea virusului. Vaccinarea, fără a face o analiză a produsului, oare nu intră sub incidența legii penale? Dacă ar fi să dăm crezare dispoziţiilor art. 118 din Constituția României, armata României nu se ocupă de politici de vaccinare şi nici să menţină teroarea în societate.

  (1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale. În condiţiile legii şi ale tratatelor internaţionale la care România este parte, armata contribuie la apărarea colectivă în sistemele de alianţă militară şi participă la acţiuni privind menţinerea sau restabilirea păcii.

  Această dictatură medicală avea nevoie de un reprezentant al armatei, precum Gheorghiţă, pentru a zugrăvi imaginea apocaliptică a dezastrului creat de virusul ucigaş, virus care primăvara şi toamna ucide parcă la comandă, devine foarte virulent acolo unde te aştepţi mai puţin. Cu siguranţă însă, nu-i place să stea nici la Untold, nici pe plajele aglomerate şi nici la congresul vreunui partid. Gheorghiţă a ieşit să ne arate, mândru, că şi-a făcut cea de a treia doză, îndemându-ne şi pe noi să fim la fel de responsabili pentru a nu ne apropia de scenariul Lombardia. Aşadar, Gheorghiţă şi Arafat au pregătit nişte scenarii pe care urmează să le pună în aplicare, tocmai pentru că şi-au stabilit nişte obiective clare de care se ţin cu dinţii.

  Vaccinul nu oferă garanţii împotriva infectării, nu oferă nici garanţia că cei vaccinaţi nu pot răspândi virusul prin faptul că nu au niciun fel restricţii de deplasare şi de acces în diferite locuri. Arafat şi Gheorghiţă au înţeles doar să fluture pe sub nasul românilor recompensa pe care vaccinul o oferă, determinându-i pe mulţi să aleagă varianta vaccinării pentru a avea acces la nişte activităţi care să le asigure traiul zilnic.

  Este imperios necesar să ne explice “capetele de lemn” ale ţării cum a fost posibil ca tânărul de 16 de ani din Dolj, vaccinat, să moară de Covid. A fost făcută precizarea că tânărul avea comordibităţi, iar în acest caz ar trebui cu toţii să le cerem o explicaţie medicilor şi “specialiştilor în vaccinare”, Arafat şi Gheorghiţă, cu privire la rolul pe care l-a avut vaccinul în acest caz. Nu cumva tocmai vaccinul a grăbit sfârşitul tânărului!?

  Până una-alta, România arată ca un teatru de război, iar războiul cu virusul ucigaş ar fi pentru mulţi dintre noi doar o etapă firească din viaţa unui om dacă nu am avea în fruntea ţării nişte capete de lemn şi nişte cozi de topor.

  Ciprian Demeter


  Distribuie acest articol!

   Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

   Back to top button