Distribuți acest articol

Decembrie 2019, începutul unei noi ere ce ne va schimba viața și libertățile la un nivel de neimaginat până în acel moment. Ințial totul e ținut sub preș și suntem lăsați să credem că va fi o nouă boală ce afectează țările suprapopulate din Asia sau țările sărace din Africa(cazul Ebola).

Covid_19 începe cu o minciună propagată chiar de Organizația Mondială a Sănătății, cea care ar fi trebuit să ne protejeze și de experții lor pe care îi plătim cu salarii de zeci de mii de euro. Am fost asigurați că nu este ceva grav și că nu se propagă de la om la om pentru că așa a dorit Partidul Comunist Chinez. Când informațiile au reușit să respire către întreaga lume prin intermediul doctorilor chinezi, omenirea a intrat în panică.

Panică, cuvântul magic înțeles și folosit de conducătorii lumii, dar și de lacheii vremelnici din România.

Inițial eram încurajați să nu purtăm mască deoaerece masca este purtată în mod normal de persoanele bolnave, apoi să o purtăm în spațiile închise, după câteva luni s-a decis că e benefic să o purtăm peste tot, chiar și în propriile case.

Anul 2020 este anul rușinii, anul de propagare a minciunii prin mass-media, guverne corupte și Organizația Mondială a Sănătății, principalul vinovat pentru răspândirea necontrolată a Covid-19.

În România avem un ritual malign al răului, îndeplinit de apostolii săi în țara noastră: – Alexandru Rafila, Raed Arafat, Adrian Streinu Cercel, Klaus Iohannis și subalternii săi din ”Guvernul meu”.

În biserică preotul îndeplinește un ritual la fiecare slujbă, un ritual al binelui, special realizat pentru alinarea sufletului și îndreptarea omului spre calea cea dreaptă.

Apostolii covid în România îndeplinesc și ei un ritual, un ritual malign, al răului, prin: carantinare, amenzi, abuzuri, condiționări, sărăcie, școli închise, restaurante închise, biserici închise, piețe închise, nerespectarea dreptului la liberă circulație, mască obligatorie, prezentarea morților la ora 13.00 și propagandă demnă de partidul comunist.

Pentru binele suprem suntem învățați de acești apostoli să ne spionăm între noi, să ne urâm și să ne acuzăm, pentru respectarea regulilor impuse de ei, la fel ca atunci când fiecare bloc, fabrică, stradă, școală, instituție, avea un om care lucra pentru Securitatea statului. Chiar așa de mult am decăzut?

Presa, câinele de pază al democrației a înghițit adevărul!

Klaus Iohannis și ”Guvernul său” s-au asigurat la începutul pandemiei că a patra putere în stat, mass-media, se va afla în subordinea lor, instalând dictatura prin oferirea de bonusuri pentru presă în valoare de 50 de milioane de euro. Șeful statului a acceptat toate măsurile draconice impuse de OMS și oamenii din anturajul său cu scopul exact de a manipula și controla populația având în vedere că urmau alegeri locale și parlamentare. Interesul lor nu este acela de a ne vindeca pe noi de acest virus, ci scopul lor suprem de a se perpetua la putere. Presa a executat în tocmai toată această mascaradă și se gudură ca un cățel la ordinele președintelui. Au reușit să întineze și Crăciunul printr-o propagandă agresivă pe toate canalele media, privind sosirea în țară a unei furgonete cu vaccinuri și numind această acțiune ”Zilele europene de vaccinare în România”. Ceaușescu ar fi fost mândru de ei. El însuși având soarta să fie ucis în ziua de Crăciun.

Foto: Octav Ganea

Raed Arafat este cel mai veros om din sistemul medical de urgență, un adevărat apostol al minciuni, imposturii, un om bun la toate în toate guvernele indiferent de culoare. Raed Arafat nu clintește și s-a arătat dispus să impună cele mai drastice măsuri de carantinare din Europa. 18 milioane de români au fost închiși în case pentru 2 luni, iar celor din străinătate le-au fost anulate zborurile și granițele închise. Acest om este responsabil de Colectiv și tinerii pierduți în spitalele României. Raed, un impostor care a tăcut, a ascuns probe și a promis părinților acelor copiii că noi avem de toate și nu este necesar ajutorul extern. Anul acesta un salon din spitalul Piatra Neamț a ars și 10 oameni au murit în flăcări la terapie intensivă. Nimeni nu mai vorbește de acest caz și nu avem nici un vinovat, ca în toate cazurile în acre este implicat statul. Totul a fost acoperit de presa controlată de acest sistem construit cu trudă de clasa noastră politică din ultimii 31 de ani.

Adrian Streinu Cercel, un om cu o minte bolnavă, am putea cădea în capcană să îi spunem așa, însă el este un maestru al manipulării cu ajutorul unui domeniu medical necunoscut nouă cetățenilor de rând. Streinu Cercel a propus cele mai draconice și aberante măsuri pentru populație. A propus inclusiv separarea bătrânilor de familii, ceea ce nu duce cu gândul la lagărele de concentrare create de dictatori ca Hitler, Stalin sau Mao Zedong. El își permite să facă astfel de afirmații pentru că nu îl trage nimeni la răspundere, fiind omul Partidului Social Democrat, în fapt a fost și ales la aceste alegeri pe listele sale. Scopul său a fost obținerea unui post în Parlament, unde primește imunitate și se poate ocupa de afacerile sale din domeniul medical. În ajunul Crăciunului acest apostol al manipulării ne îndemna să mâncăm pe rând la masă și să purtăm mască, un adevărat delir pentru cei pregătiți să îl asculte.

Alexandru Rafila, un apostol al OMS în România, un om inteligent însă cu un scop precis, perpetuarea la putere. Pentru această putere el și cei din angrenajul său au supus românii la cele mai abuzive măsuri. Scopul său ca și al lui Streinu Cercel a fost acela de a ajunge în fruntea țării, fiind ales pe listele PSD și propus pentru funcția de premier.

Toți acești oameni din sistemul medical, PSD, PNL USR-PLUS, UDMR și Klaus Iohannis au tratat România începând cu 15 martie ca pe o pradă numai bună de împârțit și jefuit. În acest joc se mai aflu și alte personaje cu nume sonore, ca Victor Ponta, Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu, dar ei au pierdut trenul spre politica mare și au intrat la lada de gunoi a istoriei. Alianța pentru Unirea Românilor a fost singura voce ce s-a opus acestor măsuri abuzive, fiind totodată meritul său excluderea acestor nume sonore din politică.

Românii au fost suspuși de acest sistem brutal la plata unor amenzi de peste 100 de milioane de euro, știre ce a făcut înconjurul lumii.

În ziua de Crăciun Raed Arafat și reprezentanți ai MaPN au zburat de la București la vama Nădlac cu un avion de lux pe banii românilor să ne prezinte cu pupitru și onoruri intrarea unei furgonete în țară. O mascaradă la care a asistat toată presa română. Astăzi spectacolul a continuat la București prin prezența premierului Cîțu și a ministrului Apărări Nicolae Ciucă. Vaccinurile au fost duse la depozit de unde vor fi distruite către spitale. Acești indivizi împreună cu media subordonată au prezentat asta ca deplăsirile lui Ceaușescu prin piețele și magazinele pline de produse, însă totul dispărea după vizitele lui și oamenii stau la cozi interminabile.

Toate imperiile au căzut, toate pandemiile au avut un sfârșit, toți dictatorii au căzut în dizgrație așa că și această pandemie va avea un sfârșit mai devreme sau mai târziu. E de datoria noastră să fim uniți, să căutăm adevărul și să ieșim din acest amalgam de minciuni și manipulare.


Distribuți acest articol