ActualitateȘtiri

Angajații de la Crucea sunt persecutați de stat pentru că i-au permis accesul lui George Simion în mina de uraniu

Angajații din cadrul Companiei Naționale a Uraniului sunt persecutați de stat pentru că i-au permis accesul liderului AUR în mina de uraniu de la Crucea de unde a prezentat realitatea dură cu care se confruntă românii abandonați de stat. Adevărurile prezentate de oameni deputatului George Simion la fața locului i-au deranjat pe conducătorii vremelnici aflați în fruntea statului.

Comisia Naţională pentru Controlul Anctivităţilor Nucleare s-a autosesizat şi face verificări pentru a stabili cine i-a permis accesul în mina de uraniu de la Crucea preşedintelui AUR, George Simion.

Directorul filialei locale a Companiei Naţionale a Uraniului, Vasile Chiruţa, susţine că nu i-a permis accesul deputatului Simon în subteran şi nici nu ar fi putut să facă lucrul acesta pentru că ar fi încălcat legislaţia. „În subteran nici nu se punea problema. Nicio persoană nu poate fi autorizată dacă nu face parte din sistem. Noi lucrăm sub incidenţa legilor  Consilului Naţional al Controlului Nuclear, care interzic acest fapt. Noi acum dăm declaraţii la instituţiile statului, se face anchetă şi trebuie să răspundem cu personalul tehnic al nostru, cu firma noastră de pază care are contract cu noi, în ce condiţii şi pe ce măsuri forţate şi abuzive s-a putut intra în perimetrul nuclear. Explicaţii îmi cere Comisia Naţională pentru Controlul Anctivităţilor Nucleare, care s-a autosesizat. Probabil vom avea controale de la SRI şi Ministerul Energiei”, a declarat Vasile Chiruţa.

În fapt se încearcă acuzarea și persecutarea minerilor lăsați fără salarii și beneficii de ministerul Energiei. Impostorii care ne conduc au descoperit problema în vizita lui George Simion din mina de uraniu de la Crucea. Se pare că aici sunt conturile mafioților care au jefuit România 31 de ani.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button