Opinii

Anca Alexandrescu a câștigat un proces împotriva CNA – A primit amendă pentru că a vorbit despre efectele secundare ale vaccinurilor

Jurnalista Anca Alexandrescu susține că a câștigat un proces împotriva CNA în care se anulează o amendă pentru două emisiuni în care a vorbit despre efectele secundare ale vaccinurilor. Aceasta susține că România aruncă la gunoi doze de vaccin cât valoarea unui spital construit de la zero.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, confirmă acest lucru. Acesta spune că circa 10 milioane de doze au fost distruse sau urmează să fie distruse, pentru că au expirat.

Este vorba despre o cantitate de vaccin pentru care se plătiseră în avans banii încă din anul 2021 şi în felul ăsta se stinge contractul cu unul dintre producători.

35 de milioane de doze de vaccin împotriva Covid-19 au fost furnizate României, dintre cele circa 80 de milioane comandate, a declarat ministrul Sănătăţii.

DNA este pe urmele lui Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă pentru jaful din pandemie. Procurorii susțin că cei trei au prejudiciat statul român cu un miliard de euro.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button