Politică

Alina Gorghiu susține că nu avem altă soluție: „Ne place sau nu, coaliția PSD-PNL e singura care poate ţine în echilibru această ţară”

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu susține că, ne place sau nu, coaliția PSD-PNL e singura care poate ţine în echilibru această ţară

Alina Gorghiu mai spune că PNL a trecut şi prin momente mai bune şi prin momete mai grele, vizavi de rezultatele sondajelor de opinie.

Iată ce a declarat aceasta: ”Ne-am asumat această coaliţie la guvernare, această rotativă, am avut 4 ani de zile premier liberal şi am reuşit să creştem de trei ori pensiile, am avut cele mai mari investiţii străine în economie, cea mai mare creştere economică, lucruri bune. Sigur că asocierea cu PSD a avut şi dezavantaje, electoratul nostru a înţeles mai puţin această coaliţie, pe de altă parte a fost soluţia raţională. Ne place sau nu ne place, această asociere e singura care poate ţine în echilibru această ţară în această perioadă”

Potrivit ministrului Justiţiei, ”va fi o discuţie care să se concentreze mai mult pe cum să diminuăm cheltuielile statului şi cum nu afectăm motorul economiei, investiţiile, antreprenorul privat”.

”Acest echilibru se va găsi pentru că uneori pare o competiţie între noi şi PSD până la urmă dacă e favorabilă cetăţenilor, profesiilor liberale, antreprenorilor, este sănătoasă, asltfel nu îi văd rostul. De data aceasta vă asigur că nu e o problemă să funcţionăm mai departe, nimeni din PNL nu afectează stabilitatea României.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button